Închide meniul

Prima mutare realizată de turci la Petrolul! Au transferat un jucător de la Universitatea Craiova

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2024, 13:44

Reclamă
Prima mutare realizată de turci la Petrolul! Au transferat un jucător de la Universitatea Craiova

Prima lovitură dată de turci la Petrolul

Jucătorii Universității Craiova, la finalul unui meci/ Profimedia

Prima lovitură dată de turci la Petrolul. Noii acţionari ai echipei au început să facă primele transferuri, şi l-au convins pe Alexandru Mateiu să semneze cu formaţia de pe „Ilie Oană”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

30% din acţiunile de la Petrolul au fost preluate de acţionari turci. Aceştia au numit şi noul antrenor al echipei, pe Mehmet Topal.

Prima lovitură dată de turci la Petrolul

Conform fanatik.ro, Petrolul l-a convins pe Alexandru Mateiu să semneze. Mijlocaşul de 34 de ani s-a despărţit de Universitatea Craiova, la finalul sezonului recent încheiat.

După ce au preluat o parte din acţiunile echipei, turcii au asigurat o investiţie de nu mai puţin 1,9 milioane de euro. Graţie acestei sume, bugetul „lupilor” din sezonul viitor va fi de aproape cinci milioane de euro.

În pachetul de acţiuni cumpărat, turcii şi-au asigurat şi partea managerială a echipei, motiv pentru care au venit cu propriul antrenor, anume Mehmet Topal.

Reclamă
Reclamă 4

Antrenorul turc a sosit în România duminică seara şi urmează să fie prezentat ca noul tehnician oficial al Petrolului. Topal îşi doreşte să mai realizeze o mutare la Petrolul. Acesta vrea ca Gicu Grozav să continue la formaţia de pe „Ilie Oană”, după ce a fost dorit de Dinamo şi Petrolul, în această vară.

Mehmet Topal a ajuns în România pentru a o antrena pe Petrolul! Prima reacție a noului antrenor

Mehmet Topal a ajuns în România pentru a o antrena pe Petrolul! Fostul internațional turc va prelua echipa din Ploiești și va începe în scurt timp pregătirea pentru noul sezon.

La sosirea în țară, Mehmet Topal a spus că și-a ascultat sufletul și că a decis să antreneze un club „foarte important” din România, chiar dacă ar fi putut deveni secundul lui Jose Mourinho la Fenerbahce.

Reclamă

„Petrolul e un club foarte important. O să dăm tot ce avem mai bun, eu și echipa mea. Vom vedea ce se va întâmpla. Am venit la o echipă foarte importantă, care are o istorie de 100 de ani.

Știam că voi veni la o echipă foarte mare, cu istorie. Vom face tot ce putem, pentru a ajunge la cel mai înalt nivel. Mă voi duela și cu Hagi, este o legendă! Atât în Turcia, cât și în România. Avem un respect uriaș pentru el. Are un caracter frumos, sunt foarte fericit că mă voi duela cu el.

Sunt foarte multe știri legate de faptul că puteam fi secundul lui Mourinho. Eu mi-am ascultat sufletul și am venit aici. Vom aduce și jucători noi, bineînțeles.”, a spus Mehmet Topal, la sosirea în România.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

18:30

VideoDavid Popovici luptă pentru medalia de aur la 200m liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (19:36)

18:30

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Spaniei e ACUM în AntenaPLAY! Norris, cel mai rapid pilot în FP1

18:27

Emoţii pentru Slovacia înaintea meciului cu România! Cel mai valoros jucător s-a accidentat în timpul partidei cu Ucraina

17:46

OFICIAL | Fotbalistul dorit de FCSB şi Rapid a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua

17:39

Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și