Închide meniul

Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Mitriță s-a accidentat din nou! Cât poate lipsi vedeta din Bănie

Alex Ioniță Publicat: 17 aprilie 2024, 21:11

Reclamă
Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Mitriță s-a accidentat din nou! Cât poate lipsi vedeta din Bănie

Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova!

Costel Gâlcă / Profimedia

Costel Gâlcă a primit prima lovitură la Universitatea Craiova! Abia ajuns în Bănie, antrenorul nu are parte de liniște încă de la începutul mandatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decursul zilei de miercuri, Costel Gâlcă a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. Acesta l-a înlocuit pe Ivaylo Petev, antrenor care a fost demis de Mihai Rotaru.

Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova!

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Alexandru Mitriță s-a accidentat din nou și va lipsi, cel mai probabil, la debutul lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor.

Entorsa pe care Mitriță a suferit-o în partida cu Oțelul, din Cupa României, a recidivat, iar Gâlcă are acum emoții înainte de partida cu Sepsi! De asemenea, starul din Bănie ar putea lipsi și la meciul cu CFR Cluj, din etapa a 6-a din playoff.

Sursa citată anterior anunță faptul că Mitriță se află acum la București, acolo unde este supus unui tratament. Până în momentul de față, nu se știe o dată exactă la care jucătorul va reveni în teren.

Reclamă

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova. Promisiunea făcută după ce a semnat cu Universitatea Craiova.

Costel Gâlcă a spus că locul 2 este obiectivul pentru acest sezon, iar anul viitor va conta doar câştigarea campionatului.

„Vă mulţumesc pentru primire.Sunt bucuros că am semnat cu Universitatea. Ce pot să promit pe termen scurt este să avem rezultate şi să terminăm pe un loc de cupe europene, pe locul 2. Prioritatea noastră este de a scoate maximum din toate meciurile.

Reclamă 4 / 0/3

Vin la o echipă istorică, mi-am dorit să vin. Au condiţii foarte bune. I-am văzut şi azi pe viu şi mă bucur că domnul Rotaru a avut răbdare. Obiectivul este câştigarea campionatului anul viitor. Ar fi o dezamăgire mare să nu prindem cupele europene. Am venit la o echipă mare. Prioritatea numărul 1 acum sunt rezultatele. Ascult, dar deciziile îmi aparţin„, a spus Costel Gâlcă la conferinţa de presă.

Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Patronul echipei oltene, Mihai Rotaru, a fost de acord cu această condiţie pusă de Gâlcă pentru a semna cu Universitatea Craiova.

Clauza de reziliere va fi una în oglindă. Astfel, şi Gâlcă va trebuie să achite această clauză dacă va dori să rupă înţelegerea înainte de expirarea contractului.

Potrivit sursei menționate mai sus, clauza de reziliere a contractului dintre Universitatea Craiova şi Costel Gâlcă este de 500.000 de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și