Închide meniul

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Vin la o echipă istorică!” Mesaj pentru Rotaru

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 aprilie 2024, 15:19

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Vin la o echipă istorică! Mesaj pentru Rotaru

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova

AntenaSport

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova. Promisiunea făcută după ce a semnat cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Gâlcă a spus că locul 2 este obiectivul pentru acest sezon, iar anul viitor va conta doar câştigarea campionatului.

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova

„Vă mulţumesc pentru primire.Sunt bucuros că am semnat cu Universitatea. Ce pot să promit pe termen scurt este să avem rezultate şi să terminăm pe un loc de cupe europene, pe locul 2. Prioritatea noastră este de a scoate maximum din toate meciurile. Vin la o echipă istorică, mi-am dorit să vin. Au condiţii foarte bune. I-am văzut şi azi pe viu şi mă bucur că domnul Rotaru a avut răbdare. Obiectivul este câştigarea campionatului anul viitor. Ar fi o dezamăgire mare să nu prindem cupele europene. Am venit la o echipă mare. Prioritatea numărul 1 acum sunt rezultatele. Ascult, dar deciziile îmi aparţin„, a spus Costel Gâlcă la conferinţa de presă.

Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova

Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Patronul echipei oltene, Mihai Rotaru, a fost de acord cu această condiţie pusă de Gâlcă pentru a semna cu Universitatea Craiova.

Clauza de reziliere va fi una în oglindă. Astfel, şi Gâlcă va trebuie să achite această clauză dacă va dori să rupă înţelegerea înainte de expirarea contractului.

Reclamă

Potrivit fanatik.ro, clauza de reziliere a contractului dintre Universitatea Craiova şi Costel Gâlcă este de 500.000 de euro.

Oricare dintre părţi trebuie să plătească această sumă dacă decide să rezilieze unilateral înţelegerea înainte de expirarea contractului.

Mihai Rotaru a câştigat, recent, un litigiu cu Laurenţiu Reghecampf. „Reghe” trebuie să îi achite o sumă mare de bani după ce a reziliat unilateral contractul cu Universitatea Craiova pentru a merge la Al-Tai, în Arabia Saudită, Recent, Reghecampf a fost demis de Al-Tai.

Costel Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova. Ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB a devenit noul antrenor al Universităţii Craiova.

Costel Gâlcă a revenit în Liga 1. Antrenorul a semnat cu Universitatea Craiova. Împreună cu staff-ul său, Gâlcă va avea un salariu de 20.000 de euro lunar.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Uzunea – antrenor secund
Iulian Matei – antrenor secund
Ciprian Pruna – preparator fizic

Constantin Gâlcă a mai antrenat în trecut FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Velje BK, Al-Hazem și Radomiak. Și-a trecut în palmares un titlu de campion al României, Cupa României și Cupa Ligii. Constantin Gâlcă va conduce în cursul zilei de astăzi primul antrenament în Baza de Pregătire „Ilie Balaci”. Mult succes!”, a postat Universitatea Craiova pe contul oficial de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și