Închide meniul

Prima măsură luată de Mircea Rednic, după ce UTA a fost condusă cu 4-0 de Oţelul: „Asta mă deranjează!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2023, 23:09

Reclamă
Prima măsură luată de Mircea Rednic, după ce UTA a fost condusă cu 4-0 de Oţelul: „Asta mă deranjează!

Prima măsură luată de Mircea Rednic

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Hepta

S-a aflat care este prima măsură luată de Mircea Rednic, după UTA – Oţelul, scor 2-4, din ultimul meci al etapei a 16-a a Ligii 1. Arădenii au avut un start de partidă dezastruoasă şi a încasat două goluri în primele 5 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, jucătorii lui Dorinel Munteanu au reuşit să conducă cu 4-0 în minutul 54. UTA a redus din diferenţă prin Căpuşă (86) şi Pop (90+5), dar şi-a încheiat seria de 7 meciuri fără înfrângere în campionat.

Prima măsură luată de Mircea Rednic, după UTA – Oţelul 2-4

„Puriul” a refuzat să îşi verse nervii pe jucători. Totuşi, a anunţat că aceştia vor avea de suferit în pauza cauzată de meciurile echipei naţionale. Chiar dacă fotbaliştii arădeni aveau programată o vacanţă, vor mai avea o singură zi liberă.

Când începi jocul de la 2-0 în minutul 4, penalty şi corner, e greu să revii. Mă aşteptam să avem o reacţie, dar chiar am scăpat uşor. Ţin să îl felicit pe Dorinel, recunosc că au fost mult mai buni decât noi la 2-0. Noi am căzut psihic.

N-am avut ocazii chiar clare. Mă deranjează reacţia unor jucători de la care aşteptam mult mai mult. Au fost 4-5 jucători care până acum au făcut diferenţa, e greu să revii într-un meci ca ăsta.

Reclamă

Mulţi jucători cu multe greşeli. Şi la primul gol pasă greşită, şi la golul 4. Prea multe greşeli cu o echipă disciplinată. Oţelul astăzi a fost mult mai bună decât noi. Ei au câştigat aproape toate duelurile, noi n-am contat la mijlocul terenului.

Poate o zi proastă, sau poate adversarul nu ne-a lăsat să jucăm. E clar, nu e uşor să începi de la 2-0. Toată săptămâna asta a fost o presiune, era un moment important pentru echipă. Aveam mare nevoie să câştigăm.

Normal că (n.r. dacă va lua măsuri)… sunt jucători care n-au evoluat la nivel înalt. Şi eu am greşit că am pus presiune prea mare şi am cerut mai mult decât putem în momentul de faţă. Aveau nişte zile de pauză, dar acum înseamnă că e nevoie de pregătire… o să aibă o singură zi liberă acum, după care venim la muncă. S-a pierdut un meci. Era un moment prielnic pentru noi.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi pare rău pentru suporterii care au făcut deplasarea aici, i-am dezamăgit prin atitudine şi prin joc. Sper să ne revanşăm la meciul următor„, a declarat Mircea Rednic la digisport.ro.

Victorie categorică a Oţelului la Sibiu, cu UTA Arad

Gălăţenii au primit penalti în minutul 1, pentru un fault asupra lui Teles, iar Cisotti a transformat în minutul 3, deschizând scorul la Arad. Oţelul a rămas sus, în pressing, şi în minutul 5 a marcat al doilea gol, prin Alexandru Pop, lovitură de cap la un corner al lui Cisotti şi o deviere în faţa porţii. Acelaşi Alexandru Pop a înscris pentru 3-0 în minutul 34, din pasa lui Bodişteanu.

În minutul 53, Pop şi Cisotti au conlucrat pentru golul marcat de Teles, care a înscris pentru 4-0. În minutul 86 gazdele au reuşit să înscrie, prin Căpuşă, iar Rareş Pop a obţinut un penalti în minutul 90+4, înscriind şi stabilind rezultatul final, 4-2 pentru Oţelul. Victoria îi duce pe gălăţeni pe locul 8, cu 20 de puncte, în timp ce UTA Arad este pe 12, cu 18 puncte.

UTA ARAD: Fl. Iacob – Diogo Rodrigues, Ibrahima Conte, Stolnik, D. Dumitraşcu (Căpuşă 46) – Marcelo Freitas (Marku 46) – Stahl (Cooper 71), Fabry (R. Pop 71), C. Mihai, Micovschi (Ofosu 46) – Luckassen. ANTRENOR: Mircea Rednic

OŢELUL: Dur-Bozoancă – Zhelev, J. Cisse, Lovric, Miguel Silva – Zivulic – Maciel (Adăscăliţei 84), Teles (I. Neagu 83), Cisotti (Jardan 68), Bodişteanu (R. Tănasă 75) – Al. Pop (Fatai 68). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: C. Mihai 90 / Cisotti 22, Bodişteanu 64

Arbitri: Radu Petrescu – Radu Ghinguleac, Mihai Marica – Florin Mazilu

Reclamă

Arbitri VAR: Rareş Vidican – Doru Lucaciu

Observator: Ioan Onicaş

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și