Închide meniul

Prima mutare pe care o face FCSB, pentru sezonul viitor! Anunț chiar înaintea finalei de titlu cu Farul

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2023, 15:29

Reclamă
Prima mutare pe care o face FCSB, pentru sezonul viitor! Anunț chiar înaintea finalei de titlu cu Farul

Primul transfer pe care îl face FCSB, pentru sezonul viitor

Jucătorii FCSB-ului, la finalul unui meci/ Profimedia

S-a aflat care este prima mutare pe care o face FCSB, pentru sezonul viitor. Joonas Tamm este pe placul lui Gigi Becali, și se pare că acesta va rămâne și în următoarea stagiune la formația bucureșteană. Anunțul a venit chiar înainte ca roș-albaștrii să se dueleze cu Farul, în meciul de titlu din acest sezon de play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este la două victorii distanță de titlu. Meciul cu Farul va avea loc duminică, de la ora 21:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Prima mutare pe care o face FCSB, pentru sezonul viitor

Joonas Tamm a fost unul dintre jucătorii de bază ai FCSB-ului, în acest sezon. Fundașul este și pe placul lui Gigi Becali, și se pare că patronul echipei îi va oferi un nou contract estonianului, anunță spotmedia.ro.

Actualul contract al lui Joonas Tamm expiră la finalul acestui sezon, însă estonianul va mai rămâne la echipă pentru cel puțin încă o stagiune.

Joonas Tamm a fost unul dintre cei mai utilizați jucători din lotul FCSB-ului. Fundașul de 31 de ani a bifat nu mai puțin de 43 de meciuri în acest sezon, în toate competițiile. Acesta și-a trecut în cont și patru goluri pentru formația roș-albastră.

Reclamă

Tamm a fost transferat de FCSB la începutul sezonului, Mihai Stoica fiind cel care a insistat pentru aducerea lui. Estonianul a venit sub formă de jucător liber de contract, după ce ultima dată a evoluat la Vorskla Poltava, în Ucraina.

Gigi Becali, şase transferuri spectaculoase, după titlul din Liga 1

Gigi Becali are o listă cu şase transferuri spectaculoase, pe care le va face la FCSB, dacă echipa va lua primul titlu după o pauză de opt ani. Patronul roş-albaştrilor e pregătit să facă o echipă cu care să atace grupele cupelor europene.

Conform fanatik.ro, Gigi Becali e convins să ia trei jucători de la CFR Cluj şi alţi trei de la Sepsi. Echipa lui Dan Petrescu ratează titlul şi Bursucul poate pleca în această vară la arabi. Acesta este momentul de care Becali vrea să profite.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lista lui se află trei jucători extrem de importanţi ai echipei din Gruia. Este vorba de Andrei Burcă, Nana Boateng şi Rangelo Janga. Astfel, FCSB îşi poate betona axul central, iar internaţionalul din Curacao îi va face concurenţă serioasă lui Andrea Compagno.

Clubul din Berceni nu se opreşte aici şi Becali e pregătit să ia alţi trei fotbalişti şi de la Sepsi: e vorba de Branislav Ninaj, Nicolae Păun și Pavol Safranko. De asemenea, aceştia acoperă cele trei posturi la care Gigi vrea să se betoneze, fundaş central, mijlocaş central şi vârf.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și