Închide meniul

Gigi Becali, şase transferuri spectaculoase, după titlul din Liga 1! Cine sunt jucătorii pentru Dream Team-ul de la FCSB

Dan Roșu Publicat: 17 mai 2023, 12:53

Reclamă
Gigi Becali, şase transferuri spectaculoase, după titlul din Liga 1! Cine sunt jucătorii pentru Dream Team-ul de la FCSB

Gigi Becali le-a răspuns fanilor CSA Steaua, după ce l-au ameninţat

Gigi Becali, la o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali are o listă cu şase transferuri spectaculoase, pe care le va face la FCSB, dacă echipa va lua primul titlu după o pauză de opt ani. Patronul roş-albaştrilor e pregătit să facă o echipă cu care să atace grupele cupelor europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, Gigi Becali e convins să ia trei jucători de la CFR Cluj şi alţi trei de la Sepsi. Echipa lui Dan Petrescu ratează titlul şi Bursucul poate pleca în această vară la arabi. Acesta este momentul de care Becali vrea să profite.

Gigi Becali, şase transferuri spectaculoase, după titlul din Liga 1

Pe lista lui se află trei jucători extrem de importanţi ai echipei din Gruia. Este vorba de Andrei Burcă, Nana Boateng şi Rangelo Janga. Astfel, FCSB îşi poate betona axul central, iar internaţionalul din Curacao îi va face concurenţă serioasă lui Andrea Compagno.

Clubul din Berceni nu se opreşte aici şi Becali e pregătit să ia alţi trei fotbalişti şi de la Sepsi: e vorba de Branislav Ninaj, Nicolae Păun și Pavol Safranko. De asemenea, aceştia acoperă cele trei posturi la care Gigi vrea să se betoneze, fundaş central, mijlocaş central şi vârf.

Cotele jucătorilor doriţi de Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali anunţă transferuri de milioane de euro la FCSB

Gigi Becali anunţă transferuri de milioane de euro la FCSB, dacă echipa din Berceni va câştiga titlul în Liga 1, după o pauză de opt ani. Patronul roş-albaştrilor nu va cumpăra de la Gigi Becali şi nu vrea să audă nici de o eventuală revenire a lui Denis Alibec.

Reclamă

„Dacă iau campionatul o să fac niște transferuri mari. Pe posturi acolo, nu o să dau acum nume. Dacă iau campionatul o să fac patru transferuri, cinci poate. Louis Munteanu nu este, nu am nevoie acolo, pentru că el joacă pe partea cu Tavi Popescu și cu Coman și nu e mai bun nici ca ăla, nici ca ăla.

Mazilu este jucător de viitor, pe mine mă interesează acum, repede. N-am spus că fac investiții de viitor și pentru a câștiga. În plus, pe Mazilu nici nu poți să-l iei că nu cred că Gică îl dă sub trei milioane. Și eu nu pot să dau trei milioane. Am dat pentru Coman, am dat două și unul pentru procente, dar… De la Hagi nu poți să iei acum.

Alibec ce? Are 30 și ceva de ani. Ar fi un jucător, dar nu vreau să vorbesc de atac. Nu mă interesează Alibec, avem meci cu Farul. Mă interesează fundași centrali și un singur atacant. Și eventual un mijlocaș mai creativ și mai agresiv. O să vedem atunci, mai întâi să luăm campionatul”, a spus Becali, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și