Închide meniul
NEWS ALERT

Prima plecare de la FCSB! Gigi Becali l-a împrumutat pe Ianis Stoica: „Da, l-am dat!”. Câţi jucători mai are pe lista neagră

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2022, 15:29

Reclamă
Prima plecare de la FCSB! Gigi Becali l-a împrumutat pe Ianis Stoica: „Da, l-am dat!. Câţi jucători mai are pe lista neagră

Gigi Becali a anunţat când va lua cu asalt piaţa transferurilor

Gigi Becali este patronul de la FCSB / Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Gigi Becali a anunţat că l-a împrumutat pe Ianis Stoica. Atacantul de 20 de ani a plecat de la FCSB şi va juca până la vară la U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânărul jucător, care a fost titular în numai trei meciuri din campionat în această ediţie a Ligii 1, a refuzat iniţial să plece la echipa antrenată de Eugen Neagoe. Îşi dorea un transfer în afara ţării. În cele din urmă, şi-a dat acordul şi va juca pentru „şepcile roşii”.

Gigi Becali l-a împrumutat pe Ianis Stoica la U Cluj

Patronul lui FCSB a dezvăluit că mai are şi alţi jucători pe lista neagră. Se anunţă noi plecări în această iarnă.

Da, l-am dat pe Ianis Stoica la U Cluj. A plecat sub formă de împrumut. Așa cum am mai spus, vreau să scap de trei-patru jucători. Am rezolvat cu unul”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Ianis Stoica a mai avut şi o altă ofertă. Mihai Stoica a precizat că atacantul înclina să meargă la Chindia Târgovişte, acolo unde putea fi antrenat de Toni Petrea, fostul său antrenor de la FCSB.

Reclamă

Ianis Stoica azi (n.r. 8 decembrie) împlineşte 20 de ani şi va avea banderola pe braţ, cadou de ziua lui. Ianis Stoica are oferte de împrumut de la U Cluj şi Chindia, el va alege unde merge.

Nu s-a decis, se decide în iarnă, el se decide mai greu. Eu l-am simţit că s-ar înclina spre Chindia, dar poate să aştepte şi o altă ofertă, el e convins că vor apărea şi altele.

Între timp apăruse o ofertă, ştiţi bine povestea, au venit emisarii unui club să îl transfere. Până la urmă nu s-au înţeles cu Gigi şi aşa mai departe”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Stoica nu voia să audă de împrumutul la Universitatea Cluj

Ianis Stoica nu voia să fie împrumutat la Universitatea Cluj, chiar dacă Gigi Becali a făcut presiuni şi l-a avertizat pe vârful viceacampoanei României.

Directorul sportiv al U Cluj, Gabriel Giurgiu, a precizat să Ianis Stoica a ezitat să accepta împrumutul la nou-promovată. Jucătorul de 20 de ani aştepta o ofertă din afara României.

“Din punctul de vedere al FCSB-ului, împrumutul e OK, dar am înțeles că jucătorul mai așteaptă o variantă din afară. Sunt discuții, nu e nimic sigur, vom vedea în zilele sau săptămânile viitoare ce se va întâmpla exact”, a spus Gabi Giurgiu, conform gsp.ro.

Și agentul jucătorului, Anamaria Prodan, a confirmat că Ianis Stoica i-a cerut să-i găsească o echipă din afara României.

S-a discutat despre U Cluj, i-am spus că FCSB vrea să-l dea împrumut la U Cluj. Ultimul mesaj de la el este: «Nu vreau să mă duc la U Cluj, vreau să încercăm afară». Oricum, trebuie să joace”, a spus și Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Ianis Stoica are o cotă de piaţă de un milion de euro de la Transfermarkt.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și