Închide meniul
EXCLUSIV

Prima reacţie a lui Adrian Mititelu, după ce a aflat că Sepsi – FC U Craiova 1948 se va rejuca

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 martie 2023, 17:02

Prima reacţie a lui Adrian Mititelu, după ce a aflat că Sepsi – FC U Craiova 1948 se va rejuca

Adrian Mititelu anunţă o răsturnare de situaţie în proces

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Prima reacţie a lui Adrian Mititelu după ce a aflat că meciul Sepsi – FC U Craiova 1948 se va rejuca. Oltenii au şanse mult mai mari de a ajunge în play-off-ul Ligii 1, după decizia luată de Comisia de Recurs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi s-a aflat decizia finală în privinţa partidei dintre Sepsi şi FC U Craiova 1948. Comisia de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a oferit verdictul final, spre bucuria lui finanţatorului craiovenilor.

Prima reacţie a lui Adrian Mititelu după ce a aflat că meciul Sepsi – FC U Craiova 1948 se va rejuca

„E decizia cea mai bună. Cea mai corectă. Chiar dacă se supără unii, asta este. Este decizia cea corectă”, a spus Mititelu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Se pare că partida dintre Sepsi – FC U Craiova 1948 se va desfăşura joi, la câteva zile distanţă după ce cele două echipe îşi vor disputa meciurile din ultima etapă a sezonului regulat. Oltenii se vor duela cu Hermannstadt, în timp ce Sepsi va întâlni FCSB, pe Arena Naţională.

Este de menţionat, totodată, că o parte din pedeapsa iniţială primită de FC U Craiova 1948, se va menţine. Mai exact, oltenii îşi vor disputa şase meciuri fără spectatori în tribune, la meciurile din deplasare.

Reclamă

Decizia Comisiei de Recurs a fost confirmată imediat de fiul patronului de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr. Acesta a transmis un mesaj scurt pe contul oficial de Facebook: „Rejucare!”

Marcel Pușcaș a reacționat după ce Comisia de Recurs a decis ca Sepsi – FC U Craiova să se rejoace

Marcel Pușcaș a reacționat după ce Comisia de Recurs a decis ca Sepsi – FC U Craiova să se rejoace! Partida dintre Sepsi și FC U Craiova, din etapa a 23-a a Ligii 1, a fost oprită, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni.

În urma deciziei Comisiei de Disciplină, Sepsi pierde cele trei puncte primite, inițial, după ce Comisia de Disciplină a hotărât ca formația covăsneană să câștige meciul cu FC U Craiova, la „masa verde”.

Reclamă 4 / 0/3

„E o normalitate. Au fost vreo 5-10 la sută care au fost împotriva. Dar marea majoritate au spus să se rejoace. Urmează un meci foarte greu duminică, la Sibiu. Probabil că joia viitoare se va rejuca.

Rămâne o altă întrebare acum, pentru că avem suspendare la suporteri în deplasare. Ce ne facem dacă vor veni 1000 de suporteri craioveni? Sunt foarte curios de motivare.

Au mai fost două precedente de dată cât de cât recentă, în Franța și în Germania, pe care le-am și prezentat în apărare. Este normal să se rejoace, că de aia este sport. Singura soluție, în situația asta, sunt camerele, să-i depistezi pe cei care scandează. Nu toți sunt așa. Sunt 30-50”, a declarat Marcel Pușcaș, pentru digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și