Închide meniul

OFICIAL! Costel Gâlcă a fost prezentat de Universitatea Craiova! Clauză uriaşă de reziliere

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 aprilie 2024, 11:29 / Actualizat: 19 aprilie 2024, 12:20

OFICIAL! Costel Gâlcă a fost prezentat de Universitatea Craiova! Clauză uriaşă de reziliere

OFICIAL! Costel Gâlcă a fost prezentat de Universitatea Craiova! Clauză uriaşă de reziliere

Profimedia

Costel Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova și a fost prezentat. Ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB a devenit noul antrenor al Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Gâlcă a revenit în Liga 1. Antrenorul a semnat cu Universitatea Craiova. Împreună cu staff-ul său, Gâlcă va avea un salariu de 20.000 de euro lunar.

Update 11:40: Costel Gâlcă a fost prezentat oficial de Universitatea Craiova.

OFICIAL | Bun venit la Știința, Constantin Gâlcă! Constantin Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova. Tehnicianul a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până la finalul sezonului competițional 2024-2025, cu opțiune de prelungire. Din noul staff tehnic vor mai face parte:
Dumitru Uzunea – antrenor secund
Iulian Matei – antrenor secund
Ciprian Pruna – preparator fizic

Constantin Gâlcă a mai antrenat în trecut FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Velje BK, Al-Hazem și Radomiak. Și-a trecut în palmares un titlu de campion al României, Cupa României și Cupa Ligii. Constantin Gâlcă va conduce în cursul zilei de astăzi primul antrenament în Baza de Pregătire „Ilie Balaci”. Mult succes!”, a postat Universitatea Craiova pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Costel Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova

Costel Gâlcă are ca obiectiv câştigarea titlului cu Universitatea Craiova în sezonul viitor, scrie fanatik.ro. Sursa citată mai spune că Gâlcă va avea cea mai mare clauză de reziliere din Liga 1: de 500.000 de euro. De asemenea, dacă tehnicianul va pleca în timpul contractului pe care îl are cu Universitatea Craiova, va trebuie să îi achite aceeaşi sumă lui Rotaru.

Antrenorul care a făcut-o pe FCSB campioană în urmă cu nouă ani va sta pe banca Universităţii Craiova la duelul cu Sepsi, programat duminică, de la ora 19:00.

Reclamă 4 / 0/3

Costel Gâlcă era liber de contract de la finalul anului trecut, după ce s-a despărţit de Radomiak, formaţie din prima ligă din Polonia. În Liga 1, antrenorul a antrenat-o doar pe FCSB, alături de care a câţştigat titlul, Cupa României şi Cupa Ligii în 2015. Imediat după aceste realizări, antrenorul a plecat de pe banca roş-albaştrilor, urmând să o antreneze pentru jumătate de sezon pe Espanyol.

De-a lungul carierei, Gălcâ le-a mai pregătit pe Al-Taawoun, Al-Feyha, Vejle, Al-Hazem şi Radomiak.

Pe lista lui Mihai Rotaru, după cum sursele AntenaSport au afirmat, a fost şi Mirel Rădoi. Negocierile dintre Mihai Rotaru şi fostul selecţioner au picat, iar Gâlcă urmează să o preia pe Universitatea Craiova.

Basarab Panduru l-a recomandat pe Costel Gâlcă la Universitatea Craiova

Antena Sport a dezvăluit lista favoriților lui Mihai Rotaru, iar printre aceștia se află și Costel Gâlcă. Acum, prietenul tehnicianului, Basarab Panduru, a dezvăluit că acesta poate fi o soluție pentru Universitatea Craiova.

„E greu să văd, că au fost antrenori despre care credeam că sunt buni pentru Craiova şi care au plecat de acolo cum au plecat. Nu ştiu dacă cineva mai e bun în momentul ăsta.

El (n.r. – Constantin Gâlcă) poate fi o soluţie. Am văzut că azi a spus că e antrenor şi că trebuie să-şi facă meseria şi întrebat dacă s-ar duce a zis că s-ar duce, că asta e meseria lui. Rădoi am zis că-i bun, Reghecampf am zis că-i bun, dar uite că nu s-a întâmplat nimic bun până la urmă.

Vorbesc cu el (n.r. – Gâlcă), dar nu spun nimic, că aşa e normal. E prietenul meu, discut orice cu el şi vorbesc cu el. Da, l-aş vedea acolo (n.r. – la Universitatea Craiova)”, spunea Basarab Panduru la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și