Închide meniul

Prima reacţie a lui CSA Steaua, după ce s-a bătut palma cu Gigi Becali. Motivul pentru care FCSB va juca în Ghencea

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2023, 17:45

Reclamă
Prima reacţie a lui CSA Steaua, după ce s-a bătut palma cu Gigi Becali. Motivul pentru care FCSB va juca în Ghencea

Prima reacţie a lui CSA Steaua, după ce a bătut palma cu Gigi Becali

Stadionul Steaua va găzdui meciul FCSB - CFR Cluj / Hepta

A apărut prima reacţie a lui CSA Steaua, după ce a bătut palma cu Gigi Becali. Şefii „militarilor” i-au permis FCSB-ului să joace în Ghencea derby-ul cu CFR Cluj, care va fi duminică seară, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii clubului Armatei au venit cu lămuriri în ziua în care s-a semnat contractul. Aceştia au ţinut să asigure că nu au venit cu cerinţe suplimentare faţă de cele pe care le-au avut la negocierile din urmă cu două săptămâni. Atunci nu s-a ajuns la un acord pentru a se disputa FCSB – Dinamo pe Stadionul Steaua.

Prima reacţie a lui CSA Steaua, după ce s-a bătut palma cu Gigi Becali

Conducătorii lui CSA Steaua au subliniat că, de această dată, Gigi Becali a îndeplinit toate clauzele impuse în contract.

Cu privire la contractual semnat între Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” și reprezentanții SC Fotbal Club FCSB SA, în vederea punerii la dispoziție a stadionului pentru partida SC Fotbal Club FCSB SA-CFR Cluj Napoca, din data de 6 august, facem următoarele precizări:

– Clauzele contractului au fost aceleași ca și la solicitarea anterioară, cu FC Dinamo București. Acum, toate aceste clauze au fost îndeplinite de către reprezentanții SC Fotbal Club FCSB SA;
– Clubul Sportiv al Armatei Steaua a respectat, respectă și va respecta întotdeauna prevederile legale în vigoare.„, se arată într-un comunicat.

Reclamă

FCSB revine în Ghencea după mai bine de 8 ani. Ultima oară când echipa patronată de Gigi Becali evolua acolo se întâmpla pe 22 martie 2015, atunci când FCSB o învingea pe Viitorul cu 4-1. FCSb a făcut anunţul oficial.

„FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul Steaua!

FCSB anunță că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul ”Steaua”.

Reclamă 4 / 0/3

Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!”, a anunţat FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea

Anunţul triumfător a fost făcut iniţial chiar de Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit care este principala cerinţă pe care trebuie să o îndeplinească.

S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat. Când se rezolvă problema, e bine. Nu mai are rost să comentăm ce a fost. Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua. Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim.

E vorba despre meciul acesta şi cât e Arena Naţională ocupată. Atât am nevoie, după jucăm pe Arena Naţională.

Pe mine nu mă interesează cum spun alţii, că vreau să ocup Ghencea. Nu vreau discuţii, nu vreau certuri. S-a rezolvat, să fie sănătoşi, s-a revenit la normal. Să fie sănătoşi, să ţină Ghencea. Eu vreau doar să joc meciurile astea”, a spus Gigi Becali.

FCSB are maximum de puncte după primele trei etape din Liga 1. Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii le-au învins pe FC U Craiova 1948 (3-1), Dinamo (2-1) şi Oţelul Galaţi (2-0). FCSB are cu două puncte mai mult decât principala urmăritoare, CFR Cluj, înaintea meciului direct.

Inaugurat în 2021, Stadionul Steaua are o capacitate de 31.254 de locuri. Este de aşteptat să se dispute cu „casa închisă” la derby-ul FCSB – CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și