Închide meniul

Prima reacţie a lui Deian Sorescu, după debutul la FCSB. A fost sleit de puteri: „Mă scuzaţi dacă vorbesc mai greu”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 ianuarie 2023, 18:08

Prima reacţie a lui Deian Sorescu, după debutul la FCSB. A fost sleit de puteri: „Mă scuzaţi dacă vorbesc mai greu

Prima reacţie a lui Deian Sorescu, după debutul la FCSB

Captură Antena sport

Prima reacţie a lui Deian Sorescu, după debutul la FCSB. Echipa lui Mihai Pintilii a pierdut primul amical al anului, în faţa polonezilor de la Pogon, scor 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a fost titular la FCSB, la doar o zi după ce a devenit jucătorul celor de la FCSB. Sorescu a început pe postul de fundaş dreaptă, iar în a doua repriză a fost folosit de Pintilii şi pe poziţia lui Andrei Cordea.

Prima reacţie a lui Deian Sorescu, după debutul la FCSB

Mă scuzaţi dacă vorbesc mai greu, dar sunt foarte foarte obosit. A fost bine, sunt fericit în primul rând că am ieşit de pe teren sănătos. Dacă eram mai atenţi putea să fie altul rezultatul. Dar este un meci amical, de pregătire, şi trebuie să luăm lucrurile bune şi să mergem înainte.

Nu a fost greu să iau decizia de a semna cu FCSB. Au fost mai grele momentele de dinainte, dar mă bucur că acum sunt la o echipă la care am posibilitatea să joc şi să lupt pentru postul de titular şi să rămân în vizorul echipei naţionale„, a spus Deian Sorescu, după FCSB – Pogon 0-2.

Deian Sorescu, cu gândul la titlu, după ce a semnat cu FCSB: „Privesc înainte!”

Deian Sorescu e cu gândul la titlu după ce a semnat cu FCSB. Fostul dinamovist a transmis un nou mesaj în calitate de jucător al viecampioanei României.

Reclamă

Deian Sorescu a transmis, pe contul oficial de Instagram, că este încântat de aventura la FCSB si speră să „realizeze lucruri grozave” la clubul lui Gigi Becali. „Privesc înainte la tot ceea ce urmează. Sper să putem realiza lucruri grozave împreună”, a scris Deian Sorescu, pe Instagram.

Sorescu o costă pe FCSB 150.00 de euro

Deian Sorescu e împrumutat la FCSB până la finalul sezonului. Conform publicației weszlo.com, vicecampioana României va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul pe 6 luni al fotbalistului de 25 de ani.

FCSB va avea clauză să-l transfere definitiv pe Sorescu la finalul sezonului, în schimbul sumei de un milion de euro, mai anunță sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu se află sub contract cu Rakow până în 2025. Mijlocașul român a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, în schimbul a 700.000 de euro.

Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și