Închide meniul

Prima reacţie a lui Dorin Rotariu, după ce a semnat cu FCSB: „Îmi doresc să fiu campion!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 octombrie 2023, 12:38

Reclamă
Prima reacţie a lui Dorin Rotariu, după ce a semnat cu FCSB: „Îmi doresc să fiu campion!

Prima reacţie a lui Dorin Rotariu, după ce a semnat cu FCSB:

Prima reacţie a lui Dorin Rotariu, după ce a semnat cu FCSB. Fostul jucător de la Dinamo a spus că îşi doreşte să devină campion cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Rotariu a spus că îşi doreşte să revină şi la echipa naţională a României. De asemenea, Dorin Rotariu a dezvăluit că nu este prima dată când a fost dorit de Gigi Becali la FCSB.

Prima reacţie a lui Dorin Rotariu, după ce a semnat cu FCSB

Mă simt bine, am fost primit foarte bine și sper ca la meci să câștigăm, asta este prioritatea. Sper să facem și o partidă bună, pe lângă luarea celor trei puncte.

Eu mă simt bine, am avut o săptămână bună, în care m-am pregătit. Sunt pregătit de meci. O să văd la meci la ce nivel sunt. Eu sunt 100% și mă pregătesc 100% ca să fiu pregătit la meci.

Vreau să ajut echipa, eu sper să fac acest lucru cât mai bine. Cu pregătirea mea, eu m-am pregătit la Timișoara, am făcut cu ASU, sunt la un nivel bun, zic eu.

Reclamă

E o impresie bună (n.r. despre fotbalul românesc). Îmi doresc să fiu campion, de asta am venit, și să revin la echipa națională.

Nu este prima dată, nu este un lucru nou că am primit o ofertă de la Steaua (n.r. FCSB). Au fost conversații, propuneri în fiecare perioadă de transferuri. Am considerat că acum este cel mai bun moment pentru că îmi doresc să revin la echipa națională și să fiu campion în România.

Mesajul meu este că o să dau totul să ajut echipa să câștige”, a spus Dorin Rotariu, pentru FCSB TV.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, impresionat de Dorin Rotariu

Gigi Becali e impresionat de Dorin Rotariu. Patronul FCSB a primit referinţe din partea celor de la club şi a anunţat că fostul jucător al lui Dinamo e în mare formă.

”Rotariu va juca atacant central, de-asta l-am luat. Vedeți cu Voluntari acum. O să fie titular. Cum e, cum nu e, va juca titular și cu asta basta.

M-am interesat înainte. Oamenii fac antrenamente înainte. E bun, e antrenat, nu se așteptau să fie atât de bun. Deci, va juca titular”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Dorin Rotariu va câştiga 20.000 de euro pe lună la FCSB. Gigi Becali anunţa că a decis să îi facă un contract pe un an, la care se adaugă o opţiune de prelungire de 2 ani. Becali a precizat că, dacă va decide să îl păstreze pe Rotariu după primul an, acesta va câştiga 25.000 de euro pe lună.

Gigi Becali, dezvăluiri despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: „Mi-a zis cineva de la poartă că mă caută Iosif Rotariu”

Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. În urmă cu câteva zile, liderul din Liga 1 a anunţat că a ajuns la un acord cu internaţionalul român de 28 de ani.

Patronul celor de la FCSB a făcut dezvăluiri despre negocierile care au dus la venirea lui Rotariu la vicecampioana României. Iosif Rotariu, fostul mare jucător şi unchiul lui Dorin, a intermediat transferul.

Dorin Rotariu va purta tricoul cu numărul 29 la FCSB şi are şanse mari să debuteze pentru formaţia roş-albastră chiar la primul meci după pauza internaţională, cel dintre FCSB şi FC Voluntari.

„Într-o zi a venit Roti (n.r. – Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin) la Palat, pe care nu l-am mai văzut de 30 de ani. Mi-a zis cineva de la poartă că mă caută Iosif Rotariu, nu-l cunoștea că era tânăr. I-am zis să-i spună să vină repede.

Reclamă

A venit că domnul Gigi. I-am zis: ‘Băi, Roti, tu ești nebun, tu îmi spui mie domnul Gigi? Eu sunt Gigi, noi suntem prieteni, am fost la tine în Turcia’. Am stat la el vreo două zile când juca la Galatasaray, cu încă un prieten Stelică.

Dar omului îi era rușine, iar eu i-am zis: ‘Știu de ce ai venit aici. Ai venit pentru nepotul tău, nu?’ Așa era. I-am zis: ‘Băi, Roti, eu îți spun ce i-am zis la impresar. Eu nici 5 bani mai mult nu dau. Îi dau 20.000, fac contract pe un an, pun o clauză de 1.000.000 că dacă cumva…’.

Eu am încredere că el e valoros și măcar dacă pleacă, că o să mi-l ia, o să-l sufle, să iau și eu 1.000.000. Eu i-am zis lui Roti: ‘Mă ajută că e jucător valoros, dar mai mult îl ajut eu pe el’. În momentul când vine la mine, e echipă combinativă, eu îl bag direct să joace. Am încredere în el. Că e pregătit, că e nepregătit, duminică joacă”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și