Închide meniul

Prima reacţie a lui Dragos Iancu, după accidentarea groaznică din meciul cu Petrolul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2023, 10:38

Reclamă
Prima reacţie a lui Dragos Iancu, după accidentarea groaznică din meciul cu Petrolul

Dragoş Iancu a suferit o accidentare groaznică în partida cu Petrolul

Hepta

Dragoş Iancu a avut o primă reacţie după accidentarea groaznică din partida cu Petrolul. Jucătorul de la Hermannstadt le-a mulţumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de încurajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Iancu a avut parte de o accidentare oribilă în partida cu Petrolul. Jucătorul de 20 de ani a fost faultat extrem de dur de Valentin Ţicu, în debutul meciului Petrolul – Hermannstadt 0-0. Acesta a ajuns la spital cu o fractură deschisă la glezna stângă.

Prima reacţie a lui Dragos Iancu, după accidentarea groaznică din meciul cu Petrolul

Vreau sa mă întorc în 3 luni. Numai la asta mă gândesc! Sper să decurgă operatia bine și să mă recuperez. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de încurajare. Voi fi bine! Sunt puternic!”, a spus Dragoş Iancu la gsp.ro.

În debutul partidei de la Ploieşti, Valentin Ţicu l-a fultat extrem de dur pe Dragoş Iancu. Jucătorul sibienilor şi-a rupt piciorul, după intrarea fundaşului „lupilor”.

Arbitrul nici nu a stat pe gânduri şi i-a acordat imediat cartonaşul roşu fundaşului Petrolului.

Reclamă

Imediat după ce au văzut cum i se prezintă piciorul lui Dragoş Iancu, fotbaliştii Petrolului, cât şi cei ai lui Hermannstadt, au început să-şi pună mâinile în cap şi să plângă.

Şi Valentin Ţicu a fost puternic afectat de către faultul pe care l-a comis asupra lui Iancu. Fundaşul Petrolului a fost imediat consolat de către coechipieri şi de către antrenori, la ieşirea de pe teren.

Dragoş Iancu a fost scos de pe teren cu ambulanţa, iar în timp ce primea îngrijiri, colegii săi l-au încojurat pentru ca imaginile cu acesta să nu mai fie difuzate.

Reclamă 4 / 0/3

Dani Coman, primele informaţii după accidentarea teribilă a lui Dragoş Iancu

La rândul său, preşedintele celor de la Hermannstatd, Dani Coman, a oferit detalii despre starea de sănătate a jucătorului. „Îl va opera domnul doctor Dinu Gabriel. Vreau să îi mulțumesc că a venit de acasă să îl vadă, să îl evalueze. A fost extraordinar. Să vii duminică seară de acasă… sunt doctori cu suflet pe care îi apreciez. Acum am plecat de la el de la spital.

Într-o jumătate de oră, Dragoș m-a întrebat de cel puțin 10 ori dacă mai poate juca vreodată fotbal. I-am spus că da, că este tânăr, că își va reveni. I-am povestit și situația mea, că mi-am revenit mereu.

E greu de descris ce vedeam în ochii lui. Din ce am vorbit cu domnul doctor Dinu, va juca fotbal în continuare. A mai efectuat astfel de operații și promite că va juca fotbal în continuare. Sunt ligamentele rupte la gleznă, totul deschis. I s-a spart pielea”, a spus Coman, citat de primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și