Închide meniul

Prima reacţie a lui Dragoş Iancu, după ce a ieşit din operaţie: „Nu am dureri, e bine! În 4 luni revin pe teren”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2023, 15:47

Reclamă
Prima reacţie a lui Dragoş Iancu, după ce a ieşit din operaţie: „Nu am dureri, e bine! În 4 luni revin pe teren

Prima reacţie a lui Dragoş Iancu, după ce a ieşit din operaţie

Colaj Facebook

Prima reacţie a lui Dragoş Iancu, după ce a ieşit din operaţie. Jucătorul de la Hermannstadt a fost operat după accidentarea groaznică din partida cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Iancu a spus că operaţie a decurs bine şi că nu simte dureri. Mai mult, acesta şi-a anunţat revenirea pe terenul de fotbal peste 4 luni.

Prima reacţie a lui Dragoş Iancu, după ce a ieşit din operaţie

Foarte bine, super bine. A fost lungă, cam patru ore, dar totul e bine. Ce mi-a promis domnul doctor, așa o să se întâmple. În trei-patru luni o să revin pe teren. De la 09:45, la 14:00. Nu am dureri, e bine.

Chiar acum a plecat domnul Dani  (n.r. Dani Coman) de la mine, trebuie să ne gândim unde facem recuperarea. Am primit sute, mii de mesaje. Le mulțumesc tututor și o să revin cât mai repede”, a spus Dragoş Iancu după ce a fost operat.

Accidentare horror în Petrolul – Hermannstadt

A avut loc o accidentare horror în partida dintre Petrolul şi Hermannstadt, din etapa a zecea de Liga 1. Valentin Ţicu l-a fultat extrem de dur pe Dragoş Iancu. Jucătorul sibienilor şi-a rupt piciorul, după intrarea fundaşului „lupilor”.

Reclamă

Faultul teribil a avut loc în minutul 6 al duelului de la Ploieşti. Valentin Ţicu a intrat prin alunecare la Dragoş Iancu, iar tânărul jucător al lui Măldărăşanu şi-a rupt piciorul!

Arbitrul nici nu a stat pe gânduri şi i-a acordat imediat cartonaşul roşu fundaşului Petrolului.

Imediat după ce au văzut cum i se prezintă piciorul lui Dragoş Iancu, fotbaliştii Petrolului, cât şi cei ai lui Hermannstadt, au început să-şi pună mâinile în cap şi să plângă.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Valentin Ţicu a fost puternic afectat de către faultul pe care l-a comis asupra lui Iancu. Fundaşul Petrolului a fost imediat consolat de către coechipieri şi de către antrenori, la ieşirea de pe teren.

Dragoş Iancu a fost scos de pe teren cu ambulanţa, iar în timp ce primea îngrijiri, colegii săi l-au încojurat pentru ca imaginile cu acesta să nu mai fie difuzate.

Reacţia lui Valentin Ţicu, după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu

Imediat după meci, Valentin Ţicu a oferit şi el o reacţie, cu privire la incidentul din startul partidei. Fundaşul s-a declarat extrem de afectat de faptul că i-a provocat o accidentare atât de gravă lui Dragoş Iancu, şi mărturiseşte că nu a fost intenţia sa să facă acest fapt.

„Îmi pare rău…Am vrut să bag alunecare, nu voiam să se întâmple asta. Toate rugăciunile mele se duc către el. Nu s-a pus problema să-l lovesc intenţionat, nu a fost intenţia mea. Sincer să fiu, mi-a fost greu să văd şi faza după, dar se vede clar că nu am intenţie. Îmi cer scuze familiei lui, mă simt de parcă eu am păţit asta.Toate gândurile şi grija mea merg către el. O să iau legătura cu el, o să-l ajut cu ce pot, are tot sprijinul meu”, a declarat Valentin Ţicu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și