Închide meniul
EXCLUSIV

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 mai 2022, 15:04

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2

Cum a reacționat Gigi Becali după ce Mihai Rotaru s-a înțeles cu Alexandru Ișfan

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă | Hepta

Prima reacţie a lui Gigi Becali după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2 a fost una surprinzătoare. Patronul FCSB a spus că nu vrea să se bucure de răul rivalilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a rămas indiferent la faptul că Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie. Becali spune că nu vrea să le pună „sare pe rană” fanilor dinamovişti şi nu a făcut multe comentarii pe acest subiect.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2

Nu am eu treabă cu Dinamo! Ce dacă sunt rivali?! A retrogradat! Şi care e problema mea?! Nici nu mă bucur, nici nu sunt supărat. De ce să mă intereseze pe mine că a retrogradat Dinamo? Spune-mi ce câştig. Care e avantajul meu? Şi, în plus, să pun eu sare pe rană la oameni?! E treaba suporterilor că se bucură! Dar pun eu sare pe rana celor de la Dinamo?!„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru as.ro.

Nepotul lui Gigi Becali s-a bucurat de retrogradarea rivalilor

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, în extaz după retrogadarea lui Dinamo în Liga 2. Acesta nu şi-a ascuns satisfacţia după ce rivala echipei unchiului său a trăit o ruşine istorică.

Lucian Becali nu s-a putut abţine şi s-a bucurat după ce Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie.

Reclamă

Un vis devenit realitate! Dinamo-n B, înainte de toate! Bucurie mai mare nici că se poate! Nu pot să-mi exprim bucuria îndeajuns pentru această retrogradare istorică, îmi vine să ies la Universitate să sărbătoresc. Dinamo-n B pentru steliști aduce o satisfacție imensă. La Mulți Mulți ani în. DDB în B!„, a scris Lucian Becali pe reţelele de socializare.

Fanii FCSB şi CSA Steaua, ironii după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2: „Drum bun spre noua voastră viață”

Fanii FCSB şi CSA Steaua, ironii după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2. Rivali după decizia instanţei, ultraşii celor două echipe au ajuns pe aceeaşi lungime de undă după umilinţa istorică trăită de Dinamo.

Fanii FCSB şi CSA Steaua nu s-au abţinut şi au afişat mesaje ironice după ce Dinamo a retrogradat. Fanii FCSB au postat pe pagina oficială de Facebook un banner pe care l-au afişat la ultimul meci direct. ”Ultimul meci față în față. Drum bun spre noua voastră viață” – a fost mesajul ultraşilor echipei lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Nici cei de la CSA Steaua nu au rămas indiferenţi la umilinţa trăită de Dinamo. Aceştia au afişat un banner prin Bucureşti, imediat după ce s-a terminat Dinamo – U Cluj 1-1. „KARMA” scria pe banner, iar litera „A” (n.r. – prima din cuvânt) a fost înlocuită de sigla CSA Steaua.

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a retrogradat în Liga 2!

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a pierdut barajul cu U Cluj şi a retrogradat. Echipa din Ştefan cel Mare va juca, în premieră, în Liga 2 după un sezon de coşmar.

Clubul care a fost ţinut în viaţă, în ultimii ani, de fanii din DDB au primit o lovitură teribilă. Retrogradarea din Liga 1 vine la „pachet” cu pierderea patrimoniului!

Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă de Badea, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează.

FC Dinamo 1948 a picat din Liga 1, astfel că a rămas fără palmares şi culori. Sigla îşi dorea oricum să o schimbe în noua ediţie din campionat, la presiunile lui Nicolae Badea. Ultraşii din DDB au tras un semnal de alarmă încă din 2021

Dinamo e obligatoriu să rămână în Liga 1, pentru a nu pierde suma considerabilă din drepturi TV și nici patrimoniul (palmares, culori, stemă). Acestea sunt ale clubului doar în Liga 1. Plus că Dinamo este Dinamo și aici este locul lui! Putem salva clubul pe linie sportivă și o vom face, însă e obligatoriu să luăm licența, altfel Dinamo va retrograda, iar asta înseamnă dispariția lui, practic!”, au transmis fanii din DDB, sezonul trecut, când Dinamo risca să ajungă în Liga 2.

Dinamo a câştigat, în cei 74 de ani de existenţă, 18 titluri. Ultima dată a fost campioană în sezonul 2006-2007. Alb-roşiii mai au în palmares 13 Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi două Supercupe ale României.

Reclamă

Nicolae Badea le promisese jucătorilor lui Dusan Uhrin o primă de 20.000 de euro dacă reuşeau „remontada” cu U Cluj. Şi DDB, Claudiu Florică şi Răzvan Zăvăleanu contribuiau cu bani. În cazul în care scăpau de retrogradare, fotbalişti şi staff-ul tehnic încasau 100.000 de euro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și