Închide meniul

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după Sepsi – FCSB 2-5! Atac la Vassaras: „Lasă-ne, bă, frate în pace! Du-te în Grecia ta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2023, 11:03

Reclamă
Prima reacţie a lui Gigi Becali, după Sepsi – FCSB 2-5! Atac la Vassaras: „Lasă-ne, bă, frate în pace! Du-te în Grecia ta!

S-a aflat cine va arbitra derby-ul Dinamo - FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după Sepsi – FCSB 2-5. Patronul roş-albaştrilor a spus că este încântat de jocul echipei sale şi a lansat un atac dur la adresa preşedintelui CCA, Kyros Vassaras.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că este încântat de faptul că echipa sa a câştigat cu 5-2 în faţa celor de la Sepsi. Becali nu l-a uitat nici pe şeful CCA, cel care a spus că Sebastian Colţescu nu trebuia să acorde penalty pentru FCSB în derby-ul cu Farul.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după Sepsi – FCSB 2-5! Atac la Vassaras

„De la aduceţi-ne echipe, după aceea scoate Dawa roşu. Mai bine smerit, capul jos şi capul sus când dăm câte 5. Aşa îmi place mie. Dacă cu Sepsi, echipă valoroasă, am dat 5 şi am câştigat lejer, sunt deja încântat„, a spus Gigi Becali.

Becali a lansat un atac dur la adresa lui Kyros Vassaras şi i.a transmis să plece din fruntea CCA.

„Domnului Vassaras îi spun să nu mai pună falsurile alea. Alea sunt imagini trucate. Şi îi mai spun ceva. Stai, bă, tată la tine acasă, în Grecia ta. Lasă-ne, bă, frate în pace. El poate să spună că ce, v-am obligat eu? Voi sunteţi nişte scalvi şi vă comandă un stăpân. Şi stăpânul ăla m-a chemat pe mine. Poate să zică şi aşa şi aici are dreptate el. Să vedem cât de sclavi suntem. S-a ajuns şi VAR-ul să nu fi arbitrat corect? Du-te la Atena cu presiunea ta? Ce cauţi în România? şi Burleanu, du-te la Vaslui acolo sau de unde e„, a mai spus Becali.

Reclamă

Elias Charalambous s-a enervat în momentul în care a fost întrebat cine e antrenorul principal la FCSB

Elias Charalambous s-a enervat în momentul în care a fost întrebat cine e antrenorul la FCSB! Antrenorul principal de la echipa aflată pe primul loc i-a invitat pe jurnalişti la antrenamentele FCSB, să vadă cine conduce pregătirea. Charalambous a fost încântat de prestaţia jucătorilor săi, care au reuşit să o învingă, în deplasare, cu 5-2 pe Sepsi.

Vreau să îmi felicit jucătorii pentru efort şi pentru cele 3 puncte. Pentru marea victorie. Nu ştiu dacă mă aşteptam să începem chiar aşa, dar am început foarte bine, cu 2 goluri.

Am avut 3 meciuri într-o săptămână, nu a fost uşor. Păstrăm cele 3 puncte (n.r.: după meciul de astăzi). Sărbătorim în seara asta, dar după aceea capul jos şi la muncă. Totdeauna spun că marcăm prin mulţi jucători. Olaru poate să nu înscrie atât de mult, dar creează acţiuni de poartă. Eram convins că va şi marca.

Reclamă 4 / 0/3

eviza mea e că cineva care munceşte va fi răsplătit. Avem nevoie de toţi jucătorii în acest sezon, e un sezon lung. Vreau să le mulţumesc din nou fanilor noştri, suntem mulţumiţi că i-am făcut fericiţi, vreau să împărtăşim această victorie cu ei.

Nu ştiu de ce unii vor să strice această relaţie, dar avem o relaţie foarte bună cu galeria.

(n.r.: Cine e antrenorul principal la FCSB?) Ce-i cu întrebarea asta? Puteţi să veniţi la antrenamente să vedeţi cine e antrenorul. Suntem împreună. Din prima zi nu am înţeles asta cu zvonurile, discuţiile. Sunt alte probleme mai importante”, a declarat Elias Charalambous pentru digisport.ro după Sepsi – FCSB 2-5.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și