Închide meniul

Prima reacţie a lui Liviu Ciobotariu, după ce a plecat de la Sepsi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 noiembrie 2023, 17:57

Prima reacţie a lui Liviu Ciobotariu, după ce a plecat de la Sepsi

Prima reacţie a lui Liviu Ciobotariu, după ce a plecat de la Sepsi. Tehnicianul le-a mulţumit fanilor şi celor din conducere pentru susţinerea de care a avut parte

Liviu Ciobotariu, în timpul unui meci la Sepsi/ Profimedia Images

Prima reacţie a lui Liviu Ciobotariu, după ce a plecat de la Sepsi. Tehnicianul le-a mulţumit fanilor şi celor din conducere pentru susţinerea de care a avut parte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ciobotariu şi-a reziliat contractul cu Sepsi, în urma rezultatelor slabe din acest sezon. „Ciobi” speră ca echipa să îşi revină şi să prindă un loc de playoff.

Prima reacţie a lui Liviu Ciobotariu, după ce a plecat de la Sepsi

A sosit momentul să mă despart de această minunată echipă, Sepsi OSK. Aș vrea să le transmit un mesaj oamenilor care au susținut și susțin în continuare această echipă.

Vreau să le mulțumesc pentru tot suportul, pentru faptul că v-am simțit, stimați suporteri, alături de mine, de echipă. Important este ca echipa să-și revină. Cu siguranță rezultatele vor fi cele pozitive, pe care toată lumea le dorește. Hajra, Sepsi”, a spus Liviu Ciobotariu.

Reclamă

Liviu Ciobotariu s-a despărţit de Sepsi

Liviu Ciobotariu nu mai este antrenorul celor de la Sepsi! Clubul covăsnean a anunţat că a ajuns la un acord cu antrenorul de 52 de ani privind rezilierea amiabilă a contractului. De asemenea, Cătălin Munteanu şi Adrian Iordache îşi vor rezilia şi ei contractele cu formaţia din Sf. Gheorghe.

„Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Liviu Ciobotariu. Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Cătălin Munteanu și Adrian Iordache.

Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare!”, a anunţat Sepsi Sf. Gheorghe, pe pagina de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Liviu Ciobotariu a semnat cu Sepsi în vara acestui an, preluând echipa după ce covăsnenii s-au despărţit de Cristiano Bergodi. El a debutat în Supercupa României cu Farul, câştigând în luna iulie trofeul alături de covăsneni.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și