Închide meniul

Liviu Ciobotariu s-a despărţit de Sepsi! Anunţul oficial al clubului covăsnean

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 29 noiembrie 2023, 15:33

Liviu Ciobotariu s-a despărţit de Sepsi! Anunţul oficial al clubului covăsnean

Liviu Ciobotariu s-a despărţit de Sepsi

Liviu Ciobotariu, în timpul unui meci / Profimedia

Liviu Ciobotariu s-a despărţit de Sepsi! Anunţul a fost făcut chiar de clubul covăsnean, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 52 de ani, Ciobotariu a semnat cu Sepsi în această vară şi a condus echipa în 26 de partide, câştigând la debut Supercupa României.

Liviu Ciobotariu s-a despărţit de Sepsi!

Liviu Ciobotariu nu mai este antrenorul celor de la Sepsi! Clubul covăsnean a anunţat că a ajuns la un acord cu antrenorul de 52 de ani privind rezilierea amiabilă a contractului. De asemenea, Cătălin Munteanu şi Adrian Iordache îşi vor rezilia şi ei contractele cu formaţia din Sf. Gheorghe.

„Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Liviu Ciobotariu. Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Cătălin Munteanu și Adrian Iordache.

Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare!”, a anunţat Sepsi Sf. Gheorghe, pe pagina de Facebook.

Reclamă

Liviu Ciobotariu a semnat cu Sepsi în vara acestui an, preluând echipa după ce covăsnenii s-au despărţit de Cristiano Bergodi. El a debutat în Supercupa României cu Farul, câştigând în luna iulie trofeul alături de covăsneni.

Alături de Ciobotariu, Sepsi a ajuns până în play-off-ul Conference League, fiind la un pas de grupe, fiind eliminaţi dramatic de norvegienii de la Bodo/Glimt. În total, el a condus echipa în 26 de meciuri, înregistrând 9 victorii, 8 rezultate de egalitate şi 9 înfrângeri.

Reclamă 4 / 0/3

Liviu Ciobotariu o lasă pe Sepsi pe locul 10, cu 20 de puncte, după 17 etape disputate în acest sezon de Liga 1.

Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după ce Sepsi a pierdut cu FC U Craiova

Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după ce Sepsi a pierdut cu FC U Craiova. Patronul celor de la Sepsi a spus că i-a fost ruşine de jocul echipei sale din a doua repriză.

Mai mult, Dioszegi a spus că cel mai realist obiectiv este ca echipa sa să evite retrogradarea. Sepsi se află pe locul 10, cu 20 de puncte.

„Nu cred că există conducător de la Sepsi sau suporter care poate să spună că este mulțumit. În repriza secundă a fost o singură echipă pe teren și aceea nu a fost Sepsi.

Nu jucăm cum am gândit acum 3-4 luni în urmă. Din păcate, cu jocul de astăzi, nu putem spera decât la evitarea retrogradării. Din ce am văzut și azi și în ultimele meciuri, în afară de meciul cu Rapid, nu am jucat nimic.

Trebuie schimbat ceva, așa nu mai merge. Dacă rămâne așa, nu avem speranțe că se schimbă ceva. În ultimele două săptămâni am sperat că echipa o să arate altfel, dar din min. 45 n-am mai jucat nimic.

Parcă nici forță n-am avut. Am arătat jalnic! Mi-a fost rușine să văd repriza a doua”, a spus Laszlo Dioszegi pentru iamsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și