Închide meniul

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi

Viviana Moraru Publicat: 16 aprilie 2024, 18:40

Reclamă
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi

Marius Şumudică, considerat de Daniel Niculae "cea mai bună variantă" pentru Rapid

Marius Şumudică, cu fularul Rapidului/ Hepta

Marius Şumudică a oferit prima reacţie, despre posibila venire la Rapid, în locul lui Cristiano Bergodi. Victor Angelescu transmis că „Şumi” este o variantă pentru înlocuirea tehnicianului italian, însă antrenorul a mărturisit că nu a fost contactat de nimeni, momentan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a rămas fără antrenor, după ce Cristiano Bergodi a fost demis, ca urmare a celor patru înfrângeri consecutive suferite de giuleşteni, în play-off.

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid

Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonţ şi Adrian Iencsi, iar Dan Şucu şi Victor Angelescu caută soluţii pentru un nou antrenor principal, care să preia echipa, cel mai probabil, din sezonul viitor.

Marius Şumudică este pe lista oficialilor din Giuleşti, iar acesta a oferit prima reacţie despre o posibilă înlocuire a lui Cristiano Bergodi. Rămas liber de contract după ce a fost demis de Gaziantep, „Şumi” nu a vrut să ofere prea multe declaraţii despre Rapid, mărturisind că nu a fost contactat în vederea preluării echipei de sub Grant.

„N-am ce să vorbesc despre o venire la Rapid. Nu m-a sunat și n-am vorbit cu nimeni”, a declarat Marius Şumudică, conform iamsport.ro.

Reclamă

„Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi

Liderul onorific al galeriei Rapidului a oferit o reacţie clară, după demiterea lui Cristiano Bergodi, mărturisind că Dan Şucu şi Victor Angelescu se vor întâlni cu Marius Şumudică. Gigi Corsicanu a mărturisit că acţionarii giuleştenilor vor negocia cu „Şumi” pentru ca acesta să devină noul antrenor al formaţiei de sub Grant, din sezonul viitor.

„Asta a fost decizia, s-a întrerupt colaborarea cu Cristiano Bergodi, sunt interimari Lobonț cu Adi Iencsi și am înțeles că urmează să aibă o întâlnire cu Marius Șumudică.

Asta nu înseamnă că o să fie Marius Șumudică antrenorul Rapidului. Au zis că se vor întâlni și cu Marius Șumudică, dar nu e bătut în cuie că Marius Șumudică e noul antrenor al Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Din România din ce am înțeles nu vor lua în calcul al antrenor în afară de Marius Șumudică. Mai sunt variante dacă apare un nume sonor de antrenor străin.

Eu ca și prieten îl susțin cu tot ce depinde de mine, dar din punct de vedere al poziției mele în rândul suporterilor nu am cum să iau eu decizii pentru că sunt niște criterii pe care trebuie să le respectăm, sunt niște acționari care bagă bani acolo și nu putem avea noi ultimul cuvânt.

Nu se mai pune problema ca Șumi să fie acum antrenorul Rapidului până la finalul sezonului. Asta e clar. Sub nicio formă nu va fi cu FCSB. Dacă se ajunge la o înțelegere cu Marius Șumudică, abia de la finalul campionatului o să preia echipa. Și atunci o să își facă o strategie pentru campionatul viitor. Lobonț și Iencsi vor conduce echipa 100%”, a declarat Gigi Corsicanu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și