Închide meniul

„Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 aprilie 2024, 16:38

„Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică! Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi

"Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!" Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi

Gigi Corsicanu şi Marius Şumudică/ Colaj Hepta, Profimedia

Liderul onorific al galeriei Rapidului a oferit o reacţie clară, după demiterea lui Cristiano Bergodi, mărturisind că Dan Şucu şi Victor Angelescu se vor întâlni cu Marius Şumudică. Gigi Corsicanu a mărturisit că acţionarii giuleştenilor vor negocia cu „Şumi” pentru ca acesta să devină noul antrenor al formaţiei de sub Grant, din sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid, după al patrulea eşec suferit la rând de echipă, în play-off. Interimatul va fi asigurat de Adrian Iencsi şi Bogdan Lobonţ.

„Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi

Gigi Corsicanu a oferit prima reacţie, după plecarea lui Cristiano Bergodi, de la Rapid. Acesta a transmis că Marius Şumudică este dorit de către acţionarii rapidişti în Giuleşti, şi va exista o întâlnire între cele două părţi pentru a se purta negocieri.

Liderul onorific al galeriei Rapidului a transmis că Dan Şucu şi Victor Angelescu au şi alte variante de antrenor, însă din România, doar Marius Şumudică este pe lista lor.

„Asta a fost decizia, s-a întrerupt colaborarea cu Cristiano Bergodi, sunt interimari Lobonț cu Adi Iencsi și am înțeles că urmează să aibă o întâlnire cu Marius Șumudică.

Reclamă

Asta nu înseamnă că o să fie Marius Șumudică antrenorul Rapidului. Au zis că se vor întâlni și cu Marius Șumudică, dar nu e bătut în cuie că Marius Șumudică e noul antrenor al Rapidului.

Din România din ce am înțeles nu vor lua în calcul al antrenor în afară de Marius Șumudică. Mai sunt variante dacă apare un nume sonor de antrenor străin.

Eu ca și prieten îl susțin cu tot ce depinde de mine, dar din punct de vedere al poziției mele în rândul suporterilor nu am cum să iau eu decizii pentru că sunt niște criterii pe care trebuie să le respectăm, sunt niște acționari care bagă bani acolo și nu putem avea noi ultimul cuvânt.

Reclamă 4 / 0/3

Mai departe, acționarii iau decizia finala. Aveau (n.r. – Șucu și Angelescu) niște rezerve în ceea ce privește euforia care îl caracterizează pe Marius.

Știți că el are niște trăiri… Eu zic că în ultima perioadă și-a schimbat puțin atitudinea și a început să fie pe latura aceasta, a viziunii pe care o are acționarul majoritar al Rapidului.

Nu se mai pune problema ca Șumi să fie acum antrenorul Rapidului până la finalul sezonului. Asta e clar. Sub nicio formă nu va fi cu FCSB. Dacă se ajunge la o înțelegere cu Marius Șumudică, abia de la finalul campionatului o să preia echipa. Și atunci o să își facă o strategie pentru campionatul viitor. Lobonț și Iencsi vor conduce echipa 100%”, a declarat Gigi Corsicanu, conform fanatik.ro.

Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid

Victor Angelescu a făcut un anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid. Acţionarul minoritar al Rapidului a spus că Marius Şumudică este o soluţie pentru postul de antrenor.

Angelescu a spus că Rapid ia în calcul şi aducerea unui antrenor străin, dar a precizat că pe lista antrenorilor români, Şumudică ar trebuie să fie în cap de listă. Şumudică este liber de contract în acest moment, după ce s-a despărţit de Gaziantep.

Marius Şumudică, ceea ce a făcut ca antrenor, sigur că poate să fie o soluţie pentru Rapid. Cel puţin pe plan intern, dintre antrenorii români, ar trebui să fie în capul listei. Marrius Şumudică este îndreptăţit să fie pe o listă, mai ales dacă ne referim la antrenori români. Luăm toate posibilităţile în calcul în acest moment. Vom vedea şi cum vom fi în obiectiv. Dar, Marius Şumudică poate fi o soluţie de antrenor”, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și