Închide meniul

„Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi

Viviana Moraru Publicat: 16 aprilie 2024, 16:38

Reclamă
„Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică! Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi

"Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!" Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi

Gigi Corsicanu şi Marius Şumudică/ Colaj Hepta, Profimedia

Liderul onorific al galeriei Rapidului a oferit o reacţie clară, după demiterea lui Cristiano Bergodi, mărturisind că Dan Şucu şi Victor Angelescu se vor întâlni cu Marius Şumudică. Gigi Corsicanu a mărturisit că acţionarii giuleştenilor vor negocia cu „Şumi” pentru ca acesta să devină noul antrenor al formaţiei de sub Grant, din sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid, după al patrulea eşec suferit la rând de echipă, în play-off. Interimatul va fi asigurat de Adrian Iencsi şi Bogdan Lobonţ.

„Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi

Gigi Corsicanu a oferit prima reacţie, după plecarea lui Cristiano Bergodi, de la Rapid. Acesta a transmis că Marius Şumudică este dorit de către acţionarii rapidişti în Giuleşti, şi va exista o întâlnire între cele două părţi pentru a se purta negocieri.

Liderul onorific al galeriei Rapidului a transmis că Dan Şucu şi Victor Angelescu au şi alte variante de antrenor, însă din România, doar Marius Şumudică este pe lista lor.

„Asta a fost decizia, s-a întrerupt colaborarea cu Cristiano Bergodi, sunt interimari Lobonț cu Adi Iencsi și am înțeles că urmează să aibă o întâlnire cu Marius Șumudică.

Reclamă
Reclamă 4

Asta nu înseamnă că o să fie Marius Șumudică antrenorul Rapidului. Au zis că se vor întâlni și cu Marius Șumudică, dar nu e bătut în cuie că Marius Șumudică e noul antrenor al Rapidului.

Din România din ce am înțeles nu vor lua în calcul al antrenor în afară de Marius Șumudică. Mai sunt variante dacă apare un nume sonor de antrenor străin.

Eu ca și prieten îl susțin cu tot ce depinde de mine, dar din punct de vedere al poziției mele în rândul suporterilor nu am cum să iau eu decizii pentru că sunt niște criterii pe care trebuie să le respectăm, sunt niște acționari care bagă bani acolo și nu putem avea noi ultimul cuvânt.

Reclamă

Mai departe, acționarii iau decizia finala. Aveau (n.r. – Șucu și Angelescu) niște rezerve în ceea ce privește euforia care îl caracterizează pe Marius.

Știți că el are niște trăiri… Eu zic că în ultima perioadă și-a schimbat puțin atitudinea și a început să fie pe latura aceasta, a viziunii pe care o are acționarul majoritar al Rapidului.

Nu se mai pune problema ca Șumi să fie acum antrenorul Rapidului până la finalul sezonului. Asta e clar. Sub nicio formă nu va fi cu FCSB. Dacă se ajunge la o înțelegere cu Marius Șumudică, abia de la finalul campionatului o să preia echipa. Și atunci o să își facă o strategie pentru campionatul viitor. Lobonț și Iencsi vor conduce echipa 100%”, a declarat Gigi Corsicanu, conform fanatik.ro.

Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid

Victor Angelescu a făcut un anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid. Acţionarul minoritar al Rapidului a spus că Marius Şumudică este o soluţie pentru postul de antrenor.

Angelescu a spus că Rapid ia în calcul şi aducerea unui antrenor străin, dar a precizat că pe lista antrenorilor români, Şumudică ar trebuie să fie în cap de listă. Şumudică este liber de contract în acest moment, după ce s-a despărţit de Gaziantep.

Marius Şumudică, ceea ce a făcut ca antrenor, sigur că poate să fie o soluţie pentru Rapid. Cel puţin pe plan intern, dintre antrenorii români, ar trebui să fie în capul listei. Marrius Şumudică este îndreptăţit să fie pe o listă, mai ales dacă ne referim la antrenori români. Luăm toate posibilităţile în calcul în acest moment. Vom vedea şi cum vom fi în obiectiv. Dar, Marius Şumudică poate fi o soluţie de antrenor”, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

Recomandări

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:23

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente de la Formula 1 e ACUM în AntenaPLAY! Calificările sunt la ora 17:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

13:19

„Îl roade” Ce a remarcat Bănel Nicoliţă la Ianis Hagi, după ce decarul naţionalei a fost rezervă în meciul România – Ucraina 3-0

13:00

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

12:45

România – Belgia, la EURO 2024 | Selecţionerul Belgiei, de 7 ori mai bine plătit decât Edi Iordănescu! Salariile avute de cei doi

12:42

FCSB, două meciuri amicale în cantonamentul din Olanda

12:21

Turcia – Portugalia LIVE TEXT (19:00). Spectacol cu Cristiano Ronaldo şi Arda Guler

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și