Închide meniul

Prima reacţie a lui Sorin Cârţu, după ce a fost anunţată plecarea lui Laszlo Balint de la Universitatea Craiova: „Nu ne aşteptam la asta!”

Publicat: 8 august 2022, 17:30

Prima reacţie a lui Sorin Cârţu, după ce a fost anunţată plecarea lui Laszlo Balint de la Universitatea Craiova: „Nu ne aşteptam la asta!

Sorin Cârţu, reacţie categorică înaintea derby-ului Universitatea Craiova - FCSB

Sorin Cârțu, în timpul unei conferințe / Hepta

  • Prima reacţie a lui Sorin Cârţu, după ce a fost anunţată plecarea lui Laszlo Balint
  • Mirel Rădoi, favorit să devină antrenorul oltenilor

Prima reacţie a lui Sorin Cârţu, după ce a fost anunţată plecarea lui Laszlo Balint de la Universitatea Craiova. Preşedintele oltenilor s-a ferit să dea un răspuns exact, însă a precizat că echipa nu arată bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint e aproape de a fi dat afară de la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi este marele favorit să vină antrenor la Universitatea Craiova şi să stea pe bancă la returul cu Zorya Lugansk, din turul 3 preliminar al Conference League.

Prima reacţie a lui Sorin Cârţu, după ce a fost anunţată plecarea lui Laszlo Balint de la Universitatea Craiova

Nu putem să vorbim mai târziu de munca antrenorului? Deocamdată nu comentez, mai vorbim. Nu ne aşteptam la acest început de sezon. Voiam altceva.

Reclamă

Trebuie să intru în probleme de analiză, de chestii tactice. Nu vreau să vorbesc eu, trebuie să vorbească antrenorii.

Voiam altceva, aşa ca design, ca imagine, nu arătăm prea bine. Şi atunci te gândeşte la orice, poţi să te gândeşti la orice„, a spus Sorin Cîrţu la orangesport.ro.

Reclamă

Andrei Ivan, nemulţumit de jocul Universităţii Craiova

Andrei Ivan a fost sincer după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Atacantul a deschis scorul în „Bătălia Olteniei”, dar a criticat prestaţia echipei sale.

„Suntem bucuroşi că am câştigat. Nu o mai făcusem de câteva etape. Sincer nu îmi place cum arată jocul. Jucăm din trei în trei zile. Ne-am cam dominat. Nu este vorba că nu mai pot juca. La fiecare duel, adversarul mă loveşte în zona unde mă doare.

Astăzi am jucat doar o repriză, probabil ca să fiu apt pentru meciul din Conference League. În Polonia ne-au dominat rău. Vom vedea mâine ce vom face. La meci au fost două galerii frumoase. Stadionul a fost plin. Fanii ne-au susţinut de la spate”, a declarat Andrei Ivan pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi, şanse mari să devină noul antrenor al oltenilor

Universitatea Craiova dă lovitura: Mirel Rădoi are şanse uriaşe să devină noul antrenor al oltenilor, chiar după ce Laszlo Balint s-a impus cu 2-1, în derby-ul cu FC U Craiova 1948.

Conform prosport.ro, Rădoi ar urma să fie anunţat ca noul antrenor al Universităţii Craiova chiar în această seară, cu doar trei zile înaintea returului cu Zorya Lugansk, din turul 3 preliminar al Conference League.

Doar două victorii are Laszlo Balint la Universitatea Craiova: 3-0 cu Vllaznia și 2-1 cu FC U Craiova 1948. A mai înregistrat două înfrângeri (0-1 cu Rapid și 0-1 cu Zorya) și trei remize (2-2 cu Sepsi, 1-1 cu Vllaznia și 1-1 cu U Cluj).

Laszlo Balint a fost adus la Universitatea Craiova după ce Laurențiu Reghecampf a fost demis pentru că nu a câștigat niciun trofeu în sezonul precedent.

Nicolae Dică a confirmat faptul că Mirel Rădoi a avut ofertă de la Universitatea Craiova. Imediat după ce Laurenţiu Reghecampf a fost demis, Mihai Rotaru a negociat cu Mirel Rădoi.

„Aşa am crezut, da, că o să fie acolo. Eram 90% sigur că va ajunge acolo, dar…Eu ştiu de ce n-a ajuns, dar nu pot să spun. Ştiu ce s-a întâmplat, dar poţi să-l întrebi pe el, nu pot să spun„, a spus Nicolae Dică într-o emisiune la orangesport.ro.

Fostul selecţioner este liber de contract după ce a decis, în noiembrie 2021, să plece de la echipa naţională a României.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce Vezi toate știrile