Închide meniul

Universitatea Craiova dă lovitura: Mirel Rădoi, şanse mari să devină noul antrenor al oltenilor. Când va conduce primul antrenament

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 august 2022, 15:58 / Actualizat: 9 august 2022, 0:20

Universitatea Craiova dă lovitura: Mirel Rădoi, şanse mari să devină noul antrenor al oltenilor. Când va conduce primul antrenament

Mirel Rădoi, aproape de a fist bătut de Dorel Mutică

Mirel Rădoi, pre vremea când era selecţionerul României / Hepta

Universitatea Craiova dă lovitura: Mirel Rădoi are şanse uriaşe să devină noul antrenor al oltenilor, chiar după ce Laszlo Balint s-a impus cu 2-1, în derby-ul cu FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform prosport.ro, Rădoi ar urma să fie anunţat ca noul antrenor al Universităţii Craiova chiar în această seară, cu doar trei zile înaintea returului cu Zorya Lugansk, din turul 3 preliminar al Conference League.

Universitatea Craiova dă lovitura: Mirel Rădoi, noul antrenor al oltenilor

Sorin Cârţu a lăsat şi el să se înţeleagă că Universitatea Craiova ar putea avea un nou antrenor la meciul cu Zorya Lugansk, după începutul ezitant al lui Balint.

„La toți antrenorii de la Craiova tot timpul scaunul se clatină când nu sunt rezultate. (n.r. – va fi Laszlo Balint pe bancă la returul cu Zorya?) Nu știu. Orice se poate întâmpla. Au fost victorie astăzi, dar până acum înfrângeri. Niciodată nu știi ce se poate întâmpla. Aia vreau, să ne calificăm”, a spus Sorin Cârțu, conform sursei citate mai sus.

Doar două victorii are Laszlo Balint la Universitatea Craiova: 3-0 cu Vllaznia și 2-1 cu FC U Craiova 1948. A mai înregistrat două înfrângeri (0-1 cu Rapid și 0-1 cu Zorya) și trei remize (2-2 cu Sepsi, 1-1 cu Vllaznia și 1-1 cu U Cluj).

Reclamă

Laszlo Balint a fost adus la Universitatea Craiova după ce Laurențiu Reghecampf a fost demis pentru că nu a câștigat niciun trofeu în sezonul precedent.

Mirel Rădoi l-a refuzat în trecut pe Mihai Rotaru

Nicolae Dică a confirmat faptul că Mirel Rădoi a avut ofertă de la Universitatea Craiova. Imediat după ce Laurenţiu Reghecampf a fost demis, Mihai Rotaru a negociat cu Mirel Rădoi.

„Aşa am crezut, da, că o să fie acolo. Eram 90% sigur că va ajunge acolo, dar…Eu ştiu de ce n-a ajuns, dar nu pot să spun. Ştiu ce s-a întâmplat, dar poţi să-l întrebi pe el, nu pot să spun„, a spus Nicolae Dică într-o emisiune la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul selecţioner este liber de contract după ce a decis, în noiembrie 2021, să plece de la echipa naţională a României.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și