Închide meniul

Prima reacţie a lui Valentin Iliev, despre oferta de la FCSB: „Am vorbit cu ei!” De ce l-a refuzat pe Gigi Becali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2023, 19:19

Prima reacţie a lui Valentin Iliev, despre oferta de la FCSB: „Am vorbit cu ei! De ce l-a refuzat pe Gigi Becali

Valentin Iliev a rupt tăcerea despre oferta de la FCSB

Profimedia

  • Prima reacţie a lui Valentin Iliev, despre oferta de la FCSB
  • De ce l-a refuzat pe Gigi Becali

Prima reacţie a lui Valentin Iliev, despre oferta de la FCSB. Acesta a spus că a vorbit cu cei de la FCSB, însă nu se pune problema să vină antrenor la echipa lui Gigi Beclai. Iliev a spus că vrea să aibă staff-ul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Una dintre condiţiile puse pentru viitorul antrenor de la FCSB este să lucreze cu Mihai Pintilii. Iliev a recunoscut că a avut discuţii cu cei de la FCSB, însă nu a fost de acord cu condiţia de a face echipă cu Mihai Pintilii.

Prima reacţie a lui Valentin Iliev, despre oferta de la FCSB

Nu e nimic concret. Cei de la FCSB m-au căutat, am vorbit, le-am prezentat modul meu de lucru și filosofia mea despre fotbal. Din conversație reiese clar că trebuie să lucrez cu oamenii care sunt deja acolo.

Reclamă

Cu tot respectul pentru ei, dar eu am propria mea echipă de oameni pe care mă bazez și am deplină încredere și împărtășim aceeași viziune despre fotbal”, a spus Valentin Iliev pentru sportal.bg.

Bulgarul, fost fundaș central, a evoluat pentru roș-albaștri în perioada februarie 2011 – iulie 2012. Iliev a adunat aproape 50 de partide pentru FCSB. A fost unul dintre fundașii apreciați de fanii roș-albaștrilor.

Reclamă

Valentin Iliev a reușit o „dublă” într-un derby cu Dinamo, câștigat cu 3-2, disputat în mai 2012. Alături de FCSB a evoluat în grupele Europa League în sezonul 2011-2012.

Gigi Becali, anunţ despre viitorul antrenor de la FCSB

Gigi Becali a făcut un nou anunţ despre viitorul antrenor de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a declarat că are pe listă doi tehnicieni străini, dar şi unul român. Cel român a stat şi pe banca echipei naţionale, în trecut. De asemenea, latifundiarul din Pipera a declarat că oricine va veni la echipa sa, va colabora cu Mihai Pintilii.

FCSB a rămas fără antrenor cu licenţă PRO, după demisia lui Leo Strizu. Gigi Becali trebuie să-i găsească repede un înlocuitor acestuia, deoarece echipa riscă să fie sancţionată.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Becali a spus că Mihai Pintilii va avea un cuvânt greu de spus la echipă, indiferent de tehnicianul cu licenţă PRO care va veni.

„Nu este vorba de Valentin Iliev. Să vedem, s-ar putea să fie un antrenor român sau un antrenor străin. Să vedem care cunoaște mai bine filozofia.

Sunt doi din afară și unul din România. Cel din România a lucrat, a fost și la echipa națională. Să vedem dacă se mulează pe filozofia noastră. Dacă ne înțelegem cu el, e posibil să fie cu Universitatea Craiova.

Pintilii este antrenor secund. Păi ce, sunt idiot? Mergem bine și îi spun lui Pintilii să plece de aici. Unde ai văzut tu așa tâmpenii. Păi vine un antrenor străin. Îl suspenzi doi ani?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unui interviu.

Adrian Porumboiu, declaraţii despre Elias Charalambous, antrenorul dorit de Gigi Becali la FCSB

Adrian Porumboiu a vorbit despre antrenorul cipriot care se află pe lista lui Gigi Becali, Conform sport.ro, Elias Charalambous ar fi dorit de patronul de la FCSB. Acesta a evoluat în Liga 1, la FC Vaslui, atunci când echipa era condusă de Adrian Porumboiu.

„(N.r. Despre Elias Charalambous) Nu ştiu nimic. A fost un jucător bun, inteligent. Tot Gigi Becali va fi antrenor. Îi trebuie un valet, nu antrenor. Treaba lui, ce vrea el să facă. Dar nu ia campionatul fără antrenor. N-am nicio îndoială, nu se poate fără.

Gigi poate să conducă şi avioane de la palat, dar cu echipa de fotbal e mai greu. Câţi nebuni s-ar urca în avionul pe care îl conduce Gigi Becali la palat. (N.r. Aţi merge cu el?) Nu sunt nebune (n.r. râde)”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat