Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Porumboiu, declaraţii despre Elias Charalambous, antrenorul dorit de Gigi Becali la FCSB : „Lui îi trebuie un valet!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2023, 13:56

Adrian Porumboiu, declaraţii despre Elias Charalambous, antrenorul dorit de Gigi Becali la FCSB : „Lui îi trebuie un valet!

Gigi Becali o vrea pe CSA Steaua în Liga 1

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Adrian Porumboiu a oferit declaraţii despre Elias Charalambous, antrenorul dorit de Gigi Becali la FCSB. Fostul patron de la FC Vaslui a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Sport, că trupa lui Gigi Becali are nevoie de un tehnician pentru a cuceri titlul în Liga 1, altfel nu va putea să reuşească această performanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a rămas fără antrenor cu licenţă PRO, după ce Leo Strizu şi-a dat demisia. Gigi Becali trebuie să-şi găsească un nou tehnician, altfel echipa riscă să fie sancţionată.

Adrian Porumboiu, declaraţii despre Elias Charalambous, antrenorul dorit de Gigi Becali la FCSB

Adrian Porumboiu a vorbit despre antrenorul cipriot care se află pe lista lui Gigi Becali, Conform sport.ro, Elias Charalambous ar fi dorit de patronul de la FCSB. Acesta a evoluat în Liga 1, la FC Vaslui, atunci când echipa era condusă de Adrian Porumboiu.

Fostul arbitru consideră că indiferent de cine va veni la FCSB, tot Gigi Becali va fi cel care va da ordinele. În acest context, Porumboiu a declarat că FCSB nu poate face performanţă, dacă nu este condusă de un tehnician care are puteri depline la echipă.

„(N.r. Despre Elias Charalambous) Nu ştiu nimic. A fost un jucător bun, inteligent. Tot Gigi Becali va fi antrenor. Îi trebuie un valet, nu antrenor. Treaba lui, ce vrea el să facă. Dar nu ia campionatul fără antrenor. N-am nicio îndoială, nu se poate fără.

Reclamă

Gigi poate să conducă şi avioane de la palat, dar cu echipa de fotbal e mai greu. Câţi nebuni s-ar urca în avionul pe care îl conduce Gigi Becali la palat. (N.r. Aţi merge cu el?) Nu sunt nebune (n.r. râde)”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali, anunţ despre viitorul antrenor de la FCSB

Gigi Becali a făcut un nou anunţ despre viitorul antrenor de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a declarat că are pe listă doi tehnicieni străini, dar şi unul român. Cel român a stat şi pe banca echipei naţionale, în trecut. De asemenea, latifundiarul din Pipera a declarat că oricine va veni la echipa sa, va colabora cu Mihai Pintilii.

Gigi Becali a declarat că se pregăteşte să numească un nou antrenor pe banca FCSB-ului. Patronul roş-albaştrilor susţine că are ca variante un tehnician cipriot, pe lângă alte două nume pe care le ia în calcul.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Becali declară din start că Mihai Pintilii va avea un cuvânt greu de spus la echipă, indiferent de tehnicianul cu licenţă PRO care va veni.

„Nu este vorba de Valentin Iliev. Să vedem, s-ar putea să fie un antrenor român sau un antrenor străin. Să vedem care cunoaște mai bine filozofia.

Sunt doi din afară și unul din România. Cel din România a lucrat, a fost și la echipa națională. Să vedem dacă se mulează pe filozofia noastră. Dacă ne înțelegem cu el, e posibil să fie cu Universitatea Craiova.

Pintilii este antrenor secund. Păi ce, sunt idiot? Mergem bine și îi spun lui Pintilii să plece de aici. Unde ai văzut tu așa tâmpenii. Păi vine un antrenor străin. Îl suspenzi doi ani?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unui interviu.

Conform fanatik.ro, antrenorul român care se află pe lista lui Gigi Becali ar fi Bogdan Lobonţ! Fostul portar a stat pe banca echipei naţionale U20 a României, şi este liber de contract de anul trecut.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și