Închide meniul

Prima reacţie a oficialilor de la Farul, după ce Gigi Becali s-a interesat de Louis Munteanu: „Orice e posibil!”

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2024, 13:29

Reclamă
Prima reacţie a oficialilor de la Farul, după ce Gigi Becali s-a interesat de Louis Munteanu: „Orice e posibil!

Prima reacţie a oficialilor de la Farul, după ce Gigi Becali s-a interesat de Louis Munteanu

Louis Munteanu, în timpul unui meci / Profimedia

Prima reacţie a oficialilor de la Farul, după ce Gigi Becali s-a interesat de Louis Munteanu, nu a întârziat să apară. Ciprian Marica a dezvăluit că în vară, orice este posibil, iar patronul roş-albaştrilor are banii necesari pentru a-l transfera pe atacantul campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a fost împrumutu, pentru al doilea sezon consecutiv, de Farul, de la Fiorentina. Atacantul este unul dintre jucătorii de bază ai lui Gică Hagi, şi i-a atras atenţia şi lui Gigi Becali.

Prima reacţie a oficialilor de la Farul, după ce Gigi Becali s-a interesat de Louis Munteanu

Ciprian Marica a declarat că un eventual transfer al lui Louis Munteanu la FCSB va depinde doar de cei de la Fiorentina, deoarece atacantul se află sub contract cu italienii.

Fostul internaţional a mai declarat că în cazul unui transfer al lui Munteanu la FCSB, trebuie să fie găsită o soluţie prin care şi Farul să aibă de câştigat.

„Astăzi e imposibil! La vară orice e posibil, domnul Becali are suficienți bani să-și permită un jucător de talia lui Louis Munteanu. Nu ne privește pe noi, deocamdată este jucătorul Fiorentinei, noi n-avem posibilitatea de a-l da mai departe pe Louis Munteanu.

Reclamă

(n.r. despre propunerea lui Becali, Farul să-l cumpere pe Munteanu și să-l împrumute la FCSB) Sunt supoziții și idei, vom vedea, cert este că deocamdată, la nivel declarativ, se pot întâmpla lucruri! Acum rămâne să ne îndeplinim noi obiectivul, ne interesează ce vom face noi în acest sezon, vrem o participare în cupele europene și asta poate fi doar cu accesul în play-off.

Trebuie să ne gândim la o variantă care să fie un win-win, și pentru FCSB și pentru Farul! Deocamdată Louis Munteanu e la Farul și suntem foarte mulțumiți, a crescut foarte bine puștiul ăsta, dar parcă de la meci la meci prinde mai mult curaj”, a declarat Ciprian Marica, conform prosport.ro.

Gigi Becali pregăteşte transferul lui Louis Munteanu la FCSB

Gigi Becali pregăteşte transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor l-a sunat pe naşul Gică Hagi pentru a-l lua de la Farul pe atacantul de 21 de ani. Mutarea este una complicată, dar omul de afaceri a explicat planul în urma căruia şi-ar lua atacant de titlu de la Fiorentina, împrumut de la Farul.

Reclamă 4 / 0/3

„Louis Munteanu, nu îmi spuneţi voi mie de el… L-am sunat pe Gică Hagi în urmă cu două săptămâni, nu mi-a răspuns. Atunci când a ratat ocaziile alea multe, cu cine era? Cu Craiova.

Am vrut să îl iau pe Munteanu şi voiam să îi propun lui Gică Hagi. Acum, să vedem, dacă Gică e în play-off, poate mi-l lasă. Eu nu pot să fac ceva cu Louis Munteanu fără aprobarea lui Gică.

Vreau să îmi dea voie să vorbesc cu Fiorentina pentru el. Eu voiam să fac aşa: «Băi, Gică, îl iei tu, dau eu banii şi mi-l dai mie împrumut». Dacă vreau să-l iau eu, cere mulţi bani, dacă vrei să îl iei, nu cere mult.

Cred că vreun milion. Dacă vin eu, costă 2 milioane imediat. O să mai vedem. Cu campionatul nu mai am probleme. O să-l iau dacă vrea Gică”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj Vezi toate știrile
Citește și