Închide meniul

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

Dan Roșu Publicat: 29 septembrie 2024, 11:59

Reclamă
Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid - Oţelul

Cristi Munteanu, la un meci - Profimedia Images

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, pe Cătălin Stroia de la IamSport, la Rapid – Oţelul 0-0, a venit din partea lui Cristi Munteanu, preşedintele moldovenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta susţine că Oţelul se delimitează de acţiunile agentului, chiar dacă acesta avea la gât o legitimaţie a clubului Oţelul. „Ete doar impresarul câtorva jucători de la noi”, anunţă Babicu.

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul

„Este un agent al câtorva jucători de la noi, nu este angajatul clubului. Ne delimităm de gestul lui, pentru că nu are nicio legătură cu Oțelul Galați. Oțelul nu trebuie să intre în această discuție pentru că nu are nicio treabă.

Nu știu ce ecuson avea, vă confirm că este un agent care are câțiva jucători la noi, dar nimic mai mult. Vă spun sincer că nu are nicio legătură clubul și nu trebuie discutat despre Oțelul. Este un gest reprobabil , a greșit și cu siguranță și-a dat seama.

(n.r. – Cum a reușit să aibă ecuson cu sigla Oțelului Galați?) Nu știu să îți spun, știu doar au încercat să îl filmeze pe Chira în salvare. Nu știu ce a avut în cap, dar nu este angajat al clubului Oțelul Galați”, a spus Munteanu, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Jandarmeria a anunţat ce pedeapsă a primit Rareş Pop

Jandarmeria Capitalei a anunţat că un bărbat care a iniţiat un conflict la meciul Rapid – Oţelul, din Superligă, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei şi sancţiunea complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal, pe o perioadă de un an.

”Referitor la imaginile apărute în spaţiul public, în care doi bărbaţi sunt implicaţi într-un conflict, precizăm faptul că jandarmii aflaţi la faţa locului au observat incidentul şi, ulterior, au luat măsuri pentru menţinerea la o distanţă de siguranţă a celor implicaţi.

De asemenea, bărbatul care a iniţiat conflictul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei şi sancţiunea complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal, pe o perioadă de un an. Subliniem faptul că jandarmii nu vor tolera astfel de încălcări ale cadrului legal în vigoare şi vor fi sancţionate cu fermitate, ori de câte ori situaţia o impune.

Reclamă

Nu în ultimul rând, menţionăm faptul că, în contextul acestei partide de fotbal, au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 36.180 de lei, precum şi 4 sancţiuni complementare de interzicere a accesului la meciurile de fotbal, pe o perioadă de 6 luni sau un an”, a precizat Jandarmeria.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și