Închide meniul
EXCLUSIV

Prima reacţie de la Universitatea Craiova, după plecarea lui Mirel Rădoi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 decembrie 2022, 21:08

Prima reacţie de la Universitatea Craiova, după plecarea lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi şi-a dat demsia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, într-o conferință de presă / Hepta

  • Prima reacţie de la Universitatea Craiova, după plecarea lui Mirel Rădoi 
  • Rădoi şi-a dat demisia

Prima reacţie de la Universitatea Craiova, după plecarea lui Mirel Rădoi a fost oferită chiar de preşedintele clubului, Sorin Cârţu. Acesta a spus că nu se aştepta ca antrenorul să îşi dea demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demisia lui Mirel Rădoi i-a luat pe nepregătite pe oficialii olteni. Cârţu a spus, în exclusivitate pentru AS.ro, că nu sunt soluţii în acest moment pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi.

Prima reacţie de la Universitatea Craiova, după plecarea lui Mirel Rădoi

Ce solutie sa avem?! Niciuna. Cine se aștepta la reacția asta?!„, a transmis Sorin Cârţu pentru AS.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi a fost extrem de nervos după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României. Echipa lui Mirel Rădoi a fost învinsă de FC Argeş, iar situaţia antrenorului devine din ce în ce mai dificilă.

„Nu mai pot aduce un plus la nivel de echipă, de grup ca şi băieţi. Acum o să urmeze să îi anunţ pe jucători. Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente… nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus. 

Reclamă

Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap… am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam. 

Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația„, a spus Rădoi, la scurt timp după ce a spus că nu se gândeşte să renunţe.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: "A venit el şi a tăiat în carne vie"
Liga 1 • 7 mart., 14:55
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: „A venit el şi a tăiat în carne vie”
Sorin Cârţu a dezvăluit marea greşeală făcută de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova: "Alegerea nu a fost inspirată"
Liga 1 • 19 feb., 17:57
Sorin Cârţu a dezvăluit marea greşeală făcută de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova: „Alegerea nu a fost inspirată”
Sorin Cârţu l-a certat pe Nicuşor Bancu după Universitatea Craiova - U Cluj 2-2
Liga 1 • 11 feb., 18:56
Sorin Cârţu l-a certat pe Nicuşor Bancu după Universitatea Craiova – U Cluj 2-2: „Nu înţeleg, nu poate să se impună în faţa lor”
Sorin Cârţu, reacţie fermă după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor
Liga Naţiunilor • 8 feb., 21:02
„E doar aperitivul!” Sorin Cârţu, reacţie fermă după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor
Sorin Cârțu a lăudat-o pe FCSB, înainte de meciul cu Universitatea Craiova.
Liga 1 • 27 ian., 10:15
Sorin Cârțu a lăudat-o pe FCSB, înainte de meciul cu Universitatea Craiova. A poreclit un jucător transferat în această iarnă