Închide meniul

Primarul din Pitești l-a distrus pe Andrei Prepeliță: „Să rămână să antreneze portarii!”

Alexandru Ivan Publicat: 25 octombrie 2022, 18:31

Primarul din Pitești l-a distrus pe Andrei Prepeliță: „Să rămână să antreneze portarii!

Andrei Prepeliță nu renunță la gândul că o va antrena pe FCSB

Andrei Prepeliță, într-un meci pentru FC Argeș / Hepta

  • Primarul din Pitești l-a distrus pe Andrei Prepeliță
  • Ce a spus despre „Harry Potter” din Pitești

Primarul din Pitești l-a distrus pe Andrei Prepeliță, după ce acesta a fost dat afară de la FC Argeș. Cristian Gentea l-a făcut praf pe cel poreclit „Harry Potter”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu imi place sa intervin, dar observ că domnului Prepeliță îi scapă niste elemente. Vad că nu vă comunică absolut nimic despre actele de indisciplină grave întâmplate în ultimele trei săptămâni la echipă sub mandatul dânsului.

Primarul din Pitești l-a distrus pe Andrei Prepeliță

A facut vreun referat? A luat vreo decizie? Ok! A salvat echipa și a dus-o apoi în play off, dar se dorește trecerea la un alt nivel. Asta și-a dorit Consiliul director. Nimeni nu i-a copt nimic domnului Prepeliță. Însă, dânsul vă spune că nu mai comunică cu nimeni din club de mai bine de două luni și jumătate? Probabil vorbește cu Jean Vlădoiu, dar nu este doar dânsul în acest club.

Reclamă

Am ințeles că i s-a dat mână liberă la echipă și au adus ce jucători au decis ei, jucători pentru care s-au făcut mari sacrificii. Și ce vedem? Unii dintre ei nici macar nu mai prind lotul.

Domnul Prepeliță are contract de antrenor cu portarii. Foarte bine dacă vrea să își ducă contractul la sfârsit. Să stea să antreneze portarii. Însă, nu înțelege totuși că cei din Consiliul director doresc să trecem la un alt nivel?”, a spus Cristian Gentea, conform prosport.ro. 

Reclamă

Reacţie fabuloasă a lui Andrei Prepeliţă, când a aflat că a fost dat afară de la FC Argeş

Andrei Prepeliţă a anunţat că a simţit că a avut doar sprijinul lui Jean Vlădoiu. Fostul antrenor al piteştenilor a spus că s-a vrut de mult timp demiterea lui. Andrei Prepeliţă a aflat de la presă că nu va mai antrena echipa.

De mult s-a încercat să fiu demis, doar Jean s-a opus. Mă aşteptam să se comunice profesionist. Am ochelarii lui Harry Potter, dar nu am primit bagheta. Nu ştiu cine a dat comunicatul„, a spus Andrei Prepeliţă, după ce a aflat că a fost dat afară de la FC Argeş.

Prepeliţă a fost demis după ce FC Argeş a pierdut partida cu Petrolul, scor 0-2.

Reclamă 4 / 0/3

FC Argeș îl vrea pe Marius Croitoru

Deși Schumacher a fost confirmat în funcție după îndepărtarea lui Prepeliță, șefii lui FC Argeș plănuiesc să numească un alt antrenor. Marius Croitoru ar fi favorit să ajungă pe banca piteștenilor.

Croitoru e liber de contract după ce s-a despărțit de FC U Craiova 1948. A rezistat doar câteva luni pe banca oltenilor. În Liga 1 a mai antrenat-o și pe FC Botoșani, timp de trei sezoane.

FC Argeș e pe poziția a 11-a în Liga 1, cu 17 puncte. Obiectivul echipei din Pitești este calificarea în play-off.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare
Fotbal intern • 15 mart., 8:02
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare: „Rămâne în inima mea!”. Clubul pe care „Nick” vrea să îl antreneze, din nou
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1!
Liga 1 • 13 mart., 11:25
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1! Ce se întâmplă acum
Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea
Liga 2 • 7 mart., 19:44
Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea: „Te antrenezi pe islaz şi vrei să fii FC Barcelona”
Eugen Neagoe, atac fără precedent după Csikszereda - FC Argeş 2-1
Liga 2 • 27 feb., 9:36
Eugen Neagoe, atac fără precedent după Csikszereda – FC Argeş 2-1: „Japcă! A fost ca pe vremuri. Este o ruşine. Am luat-o razna?”
"Linşaj mediatic!" Victor Piţurcă a sărit în apărarea lui Cristi Tănase: "Cum şi-a permis acel paznic să îl filmeze?"
Fotbal intern • 15 feb., 17:29
„Linşaj mediatic!” Victor Piţurcă a sărit în apărarea lui Cristi Tănase: „Cum şi-a permis acel paznic să îl filmeze?”