Închide meniul

Primele declaraţii ale lui Leo Strizu, după numirea la FCSB! Ce spune despre Mihai Pintilii: „Şi dacă mă chema Mourinho, tot la el apelam”

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2022, 14:23

Primele declaraţii ale lui Leo Strizu, după numirea la FCSB! Ce spune despre Mihai Pintilii: „Şi dacă mă chema Mourinho, tot la el apelam

Leo Strizu s-a amuzat copios de Elias Charalambous

Leo Strizu, în timpul unei conferinţe de presă / AntenaSport

  • Leo Strizu, primele declaraţii după numirea la FCSB
  • Ce spune despre Mihai Pintilii

Leo Strizu a oferit primele declaraţii, după numirea pe banca FCSB-ului. Tehnicianul de 55 de ani a vorbit desre rolul pe care îl va avea Mihai Pintilii la echipă, cât şi despre cum s-a ajuns la varianta ca el să devină noul „principal” al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum Antena Sport a anunţat în exclusivitate, Leo Strizu este noul antrenor de la FCSB. Tehnicianul a pregătit-o ultima dată pe Unirea Constanţa, în sezonul trecut.

Primele declaraţii ale lui Leo Strizu, după numirea la FCSB

Leo Strizu a declarat că nu simte presiune, deşi a fost numit pe banca roş-albaştrilor. Tehnicianul susţine că presiune va pune în schimb pe jucători, pentru a obţine maximum de la ei.

Reclamă

Totodată, Strizu a mai declarat că s-a ajuns la varianta ca el să fie antrenorul principal al echipei deoarece se afla deja în angrenajul formaţiei patronate de Gigi Becali.

Leo Strizu a mai mărturisit că Mihai Pintilii va rămâne alături de echipă, relaţia sa cu jucătorii fiind una extrem de strânsă.

Reclamă

„Eu presiune nu prea simt. Am fost un jucător mai nesimțit. Așa am fost eu ca jucător, nu mai are rost să comentăm. Dar, mereu pe unde am fost, eu zic că mi-am făcut treaba. Au mai trecut anii peste mine, m-am mai schimbat.

În schimb, eu am pus presiune pe jucători, jucători precum Vătăjelu. Toșca etc. Mereu am vrut totul de le ei, așa voi face și acum.

Ușor-ușor, mi-a dat de gândit această linie pe care o are Pintilii. Nu mulți antrenori au o relație de prietenie și respect față de toți jucătorii din lot, indiferent de minutele jucate de aceștia. Vreau să continuăm pe acest drum.

Reclamă 4 / 0/3

S-a apelat la serviciile mele, pentru că fiind în club, urmărind împreună meciurile de la elită, poate se va forma o chimie bună între noi, astfel încât să pot să transmit eu indicații jucătorilor ca și cum ar fi de la Pintilii.

Și dacă mă chemna Mourinho, tot la Pintilii trebuia să apelezi. A fost mereu în staff-ul antrenorilor de până acum. Este foarte iubit, știe foarte multe lucruri din vestiar. Și dacă veneam cu secundul meu, tot îl păstram pe Pintilii

Cât despre mine, eu sunt un antrenor coleric, pentru că-mi doresc mereu cât mai mult de la jucătorii mei”, a declarat Leo Strizu, la conferinţa de presă.

Ce spune Darius Olaru despre Leo Strizu, noul antrenor de la FCSB

Darius Olaru a oferit declaraţii despre noul antrenor de la FCSB, Leo Strizu. Mijlocaşul roş-albaştrilor susţine că atmosfera va fi una bună la echipă atât timp cât sunt rezultate, indiferent de cine va sta pe bancă.

Darius Olaru a declarat că jucătorii îl respectă pe Leo Strizu. Totodată, în privinţa lui Mihai Pintilii, mijlocaşul de la FCSB a mărturisit că a fost alături de echipă într-un moment delicat.

„E lângă noi, e normal să-l respectăm (n.r. pe Leo Strizu). A fost o perioadă mai ciudată, dar l-am avut pe Pintilii lângă noi. Suntem bine atât timp cât avem rezultate”, a declarat Darius Olaru, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest 21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” 20:50 Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!” 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”