Închide meniul

Primele imagini cu Dorin Rotariu la antrenamentele celor de la FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 octombrie 2023, 19:51

Reclamă
Primele imagini cu Dorin Rotariu la antrenamentele celor de la FCSB

Primele imagini cu Dorin Rotariu la antrenamentele celor de la FCSB

Colaj Facebook FCSB

Primele imagini cu Dorin Rotariu la antrenamentele celor de la FCSB. Dorin Rotariu a fost transferat în această săptămână de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu este marele pariu al lui Gigi Becali în acest sezon. Patronul de la FCSB l-a transferat pe fostul jucător de la Dinamo, deşi nu a mai jucat fotbal din  luna mai, atunci când s-a despărţit de Ludogoreţ.

Primele imagini cu Dorin Rotariu la antrenamentele celor de la FCSB

Dorin Rotariu a arătat o poftă uriaşă de fotbal la primul antrenament pe care l-a făcut sub comanda tandemului Elias Charalambous – Mihai Pintilii. Primul antrenament efectuat de Rotariu la FCSB a fost unul cu mingea.

VEZI VIDEO AICI IMAGINI CU DORIN ROTARIU LA FCSB

Pentru Dorin Rotariu FCSB este al 8-lea club al carierei. De-a lungul timpului a mai jucat pentru: Poli Timișoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, FC Astana, Ludogorets și Atromitos. În momentul de față este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

FCSB este pe primul loc în Liga 1, cu 29 de puncte, acumulate după 12 runde disputate. CFR Cluj este pe locul secund, la trei puncte distanţă de roş-albaştri. După pauza datorată echipelor naţionale, trupa lui Elias Charalambous se va duela cu Voluntari, pe teren propriu.

Iosif Rotariu, dezvăluirea care îi va înfuria pe fanii lui Dinamo

Chiar dacă a fost dorit cu insistenţă de Ovidiu Burcă, Dorin Rotariu nici nu a luat în calcul să joace din nou pentru Dinamo. Iosif Rotariu  a oferit detalii.

Dorin nici nu a luat în calcul un transfer la Dinamo. El e crescut de Poli Timișoara, nu de Dinamo. Nu consider că acum a mers la o rivală. Orice profesionist trebuie să-și facă treaba pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

El a stat mulți ani în străinătate, a fost doar la campioane, și vrea să fie campion. Vrea să facă performanță, iar Dinamo nu e acum la un nivel la care poate face performanță.

El a dat totul pentru Dinamo, Dinamo a câștigat bani pe urma lui. Dacă îți faci treaba cât mai bine, totul va fi normal, indiferent de trecut”, a declarat Iosif Rotariu pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și