Închide meniul

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iunie 2024, 23:31

Reclamă
Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda

Daniel Popa şi Marius Ştefănescu, la antrenamentul FCSB-ului / Colaj Instagram

Au fost postate primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda. Campionii României au început antrenamentele pentru startul din preliminariile UEFA Champions League. Marius Ştefănescu şi Daniel Popa s-au pregătit deja sub comanda lui Elias Charalambous şi a lui Mihai Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roş-albaştrii au susţinut primul antrenament în Olanda. Chiar dacă a plouat, fotbaliştii de la FCSB au tras tare şi nu au ţinut cont de vreme. Mihai Stoica a postat o imagine alături de tot staff-ul tehnic şi a avut un mesaj pentru fani: „Back in business! (n.r. Înapoi la muncă)”.

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda

Pe contul oficial de Instagram al FCSB-ului au apărut şi mai multe imagini din timpul antrenamentului. Printre remarcaţi sunt şi ultimii veniţi, Mihai Ştefănescu şi Daniel Popa. În ei îşi pune Gigi Becali speranţele în ofensiva.

Reclamă
Reclamă 4
View this post on Instagram


A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Patru jucători ai FCSB-ului sunt în lotul lui Edi Iordănescu de la EURO 2024. Este vorba despre Florinel Coman, Darius Olaru, Ştefan Târnovanu şi Adrian Şut.

Reclamă

De la plecarea în cantonament au lipsit şi Siyabonga Ngezana şi David Kiki, care au fost convocaţi la naţionalele lor. Nici Lixandru nu a fost prezent pe aeroport, el fiind învoit pentru o nuntă în familie. Lixandru se va deplasa şi el spre Olanda luni.

Portari: Răzvan Udrea, Marc Rădulescu, Andrei Vlad

Fundași: Valentin Crețu, Ionuț Panțîru, Joyskim Dawa, Denis Haruț, Vlad Chiricheș, Ricardo Pădurariu, Nana Antwi, Risto Radunovic

Mijlocași: Malcom Edjouma, Eduard Radaslavescu, Alexandru Musi, Baba Alhassan, Andrei Pandele, Mihai Toma, Matyas Laszlo, Marius Ștefănescu

Atacanți: David Miculescu, Daniel Popa, Luis Phelipe, Alexandru Băluță, Denis Colibășanu, David Popa

Marius Ştefănescu, primul interviu ca jucător al FCSB-ului: „Cea mai frumoasă şi iubită echipă”

Marius Ştefănescu a avut un mesaj emoţionant pentru fanii „roş-albaştrilor”. El a mărturisit că speră ca transferul la FCSB să îl aducă şi în vederile selecţionerului României, Edi Iordănescu.

Mă simt extrem de fericit să fac parte din această echipă, cea mai frumoasă, cea mai iubită din România. Toată lumea ştie că FCSB este cea mai iubită echipă din România.

(n.r.: Cum ai trăit această perioadă, în care au existat discuţiile pentru transfer?) Am aşteptat să se finalizeze cât mai repede. Este clar că atunci când campioana României te doreşte nu ai nimic în cap decât să se finalizeze cât mai repede. Mă bucur că acest lucru s-a şi întâmplat.

FCSB-ul este cea mai bună echipă, cum am spus. Au jucători de calitate şi, în primul rând, acest lucru m-a făcut să vin, să cresc alături de ei şi să avem cele mai bune rezultate în Europa.

Am jucat în Europa, este cu totul altă competiţie. Sper să facem faţă cu brio şi să ne îndeplinim toate obiectivele.

După 5 ani de zile petrecuţi la Sepsi, a venit momentul să vin la o echipă care se luptă an de an pentru campionat şi pentru cupele europene. Este un vis devenit realitate.

„Când joci cu 50.000 de oameni în spate nu ai cum să te simţi altfel decât fotbalist”

(n.r: Crezi că venirea la FCSB va fi un motiv în plus pentru selecţioner să se uite cu interes la tine?) Nu ştiu acest lucru, dar sper şi îmi doresc din tot sufletul să ajung din nou la echipa naţională. Pe această cale le urez baftă şi să ajungă cât mai departe.

(n.r.: mesajul pentru suporterii FCSB) Am jucat pe Naţional Arena, 100% sunt cei mai frumoşi fani. Când joci cu 50.000 de oameni în spate nu ai cum să te simţi altfel decât fotbalist. Acest lucru m-a făcut să aleg FCSB-ul. Îmi doresc să vină cât mai mulţi suporteri (n.r.: la meciurile FCSB-ului) şi la final să ne bucurăm împreună”, a declarat Marius Ştefănescu pentru contul de Facebook al FCSB, în primul interviu de după semnarea contractului cu FCSB.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:29

FotoConcentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

22:22

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

21:46

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

21:26

Răzvan Patriche și-a prelungit contractul cu Dinamo! Oficialii „câinilor” au făcut anunțul

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina 6 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO
Citește și