Închide meniul
Foto

FCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 iunie 2024, 8:31

Reclamă
FCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”

FCSB a plecat în cantonament în Olanda!

Elias Charalambous i-a făcut o primire călduroasă noului transfer al FCSB-ului, Marius Ştefănescu / AntenaSport

FCSB a plecat în cantonament în Olanda! Antrenorul Elias Charalambous a făcut deplasarea în Olanda cu 25 de jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au lipsit Siyabonga Ngezana şi David Kiki, care au fost convocaţi la naţionalele lor. Nici Lixandru nu a fost prezent pe aeroport, el fiind învoit pentru o nuntă în familie. Lixandru se va deplasa şi el spre Olanda luni.

FCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”

Atmosfera a fost destinsă printre jucători şi membrii staff-ului. Elias Charalambous a încercat să îi facă o primire călduroasă lui Marius Ştefănescu.

Antrenorul cipriot s-a întreţinut cu noul transfer al FCSB-ului pe aeroport, ba chiar l-a luat de după gât.

Marius Ştefănescu este marea lovitură pe care a reuşit-o Gigi Becali în acest mercato. În afară de el, Becali i-a mai transferat pe David Kiki, de la Farul, şi pe Daniel Popa, de la U Cluj.

Reclamă
Reclamă

Marius Ştefănescu, primul interviu ca jucător al FCSB-ului: „Cea mai frumoasă şi iubită echipă”! Mesaj emoţionant pentru fani

Marius Ştefănescu a susţinut primul interviu ca jucător al FCSB-ului. Fostul fotbalist al lui Sepsi este extrem de fericit după ce a semnat cu campioana României.

Marius Ştefănescu a avut un mesaj emoţionant pentru fanii „roş-albaştrilor”. El a mărturisit că speră ca transferul la FCSB să îl aducă şi în vederile selecţionerului României, Edi Iordănescu.

Mă simt extrem de fericit să fac parte din această echipă, cea mai frumoasă, cea mai iubită din România.

Reclamă

Toată lumea ştie că FCSB este cea mai iubită echipă din România.

(n.r.: Cum ai trăit această perioadă, în care au existat discuţiile pentru transfer?) Am aşteptat să se finalizeze cât mai repede. Este clar că atunci când campioana României te doreşte nu ai nimic în cap decât să se finalizeze cât mai repede. Mă bucur că acest lucru s-a şi întâmplat.

„FCSB-ul este cea mai bună echipă din România”

FCSB-ul este cea mai bună echipă, cum am spus. Au jucători de calitate şi, în primul rând, acest lucru m-a făcut să vin, să cresc alături de ei şi să avem cele mai bune rezultate în Europa.

Am jucat în Europa, este cu totul altă competiţie. Sper să facem faţă cu brio şi să ne îndeplinim toate obiectivele.

După 5 ani de zile petrecuţi la Sepsi, a venit momentul să vin la o echipă care se luptă an de an pentru campionat şi pentru cupele europene. Este un vis devenit realitate.

Când joci cu 50.000 de oameni în spate nu ai cum să te simţi altfel decât fotbalist”

(n.r: Crezi că venirea la FCSB va fi un motiv în plus pentru selecţioner să se uite cu interes la tine?) Nu ştiu acest lucru, dar sper şi îmi doresc din tot sufletul să ajung din nou la echipa naţională. Pe această cale le urez baftă şi să ajungă cât mai departe.

(n.r.: mesajul pentru suporterii FCSB) Am jucat pe Naţional Arena, 100% sunt cei mai frumoşi fani. Când joci cu 50.000 de oameni în spate nu ai cum să te simţi altfel decât fotbalist. Acest lucru m-a făcut să aleg FCSB-ul. Îmi doresc să vină cât mai mulţi suporteri (n.r.: la meciurile FCSB-ului) şi la final să ne bucurăm împreună”, a declarat Marius Ştefănescu pentru contul de Facebook al FCSB, în primul interviu de după semnarea contractului cu FCSB.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:50

Reacţia oficială a Farului după ce s-a scris că Gică Hagi şi Gică Popescu s-au certat şi sunt aproape de ruptura definitivă!

17:43

Dan Petrescu a avut dreptate când l-a scos pe Louis Munteanu de pe teren! Cât de gravă e accidentarea atacantului: „A avut noroc”

17:29

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 octombrie

16:56

Real Madrid – Borussia Dortmund LIVE TEXT (22:00), reeditarea finalei Champions League! Istvan Kovacs va conduce partida

16:55

VIDEOEsteghlal – Al Nassr şi Al Gharafa – Al Wasl LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:00). „Ploaie” de goluri în primele partide ale zilei

16:24

Adrian Mititelu a dezvăluit ce a dus la plecarea lui Marius Croitoru de FCU Craiova: „Nu o spun din complezenţă”

1 VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja” 2 VideoMotivul din spatele crizei de nervi a lui Răzvan Lucescu! Patronul lui AEK l-a distrus pe român: „Provocator! Îşi arată educaţia” 3 Gigi Becali a anunţat care e super-jucătorul care poate ajunge la FCSB: „Dau 1.5 milioane de euro pe el. E fotbalist” 4 Roșu orbitor la Austin! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Statelor Unite 5 VIDEOLando Norris insistă că nu trebuia penalizat în duelul cu Max Verstappen din MP al Statelor Unite: „Încă mai cred că am dreptate” 6 VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-5 a fost în AntenaPLAY. Neymar a revenit pe teren, după un an de absenţă, într-un meci „nebun”, cu 9 goluri!
Citește și