Închide meniul
UPDATE

Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 aprilie 2024, 21:00

Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă!

Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai

Luca Mihai / captura orangesport.ro

Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca Mihai a fost atacat în prima repriză brutal de Homawoo. Ambulanţa a intrat pe teren, iar Luca Mihai a primit îngrijiri medicale de urgenţă. Luca Mihai a fost diagnosticat cu multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii, timpan spart, stare de amnezie și somnolență profundă.

Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren!

Potrivit digisport.ro, va fi demarată o anchetă, pentru că urmările intrării lui Josue Homawoo asupra lui Luca Mihai sunt foarte grave.

Luca Mihai va rămâne în spital, pentru a fi monitorizat, în următoarele 48 de ore.

Anterior, se aflase că Luca Mihai e conştient şi a suferit un hematom în urma intrării lui Homawoo. El a fost transportat de urgenţă la spital.

Reclamă

Potrivit sursei citate, mama lui Luca Mihai a părăsit stadionul în lacrimi după ce s-a întâmplat cu fiul ei. Lui Luca Mihai i-ar fi curs sânge din ureche în momentul în care a urcat în Ambulanţă să fie transportat la spital.

Centralul meciului Dinamo – Poli Iaşi a decis să îi arate doar cartonaşul galben jucătorului lui Dinamo.

A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor

Luca Mihai a ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben, după intrarea horror a lui Homawoo. În minutul 29 al meciului dintre Dinamo şi Poli Iaşi au avut loc momente de groază.

Reclamă 4 / 0/3

Luca Mihai a fost lovit direct în ceafă de Homawoo, iar jucătorul celor de la Poli Iaşi a rămas întins pe gazon. Imediat după lovitură, jucătorii celor două echipe şi Ovidiu Haţegan au făcut semne disperate către ambulanţă şi echipele medicale.

Minute bune, Luca Mihai a primit îngrijiri medicale pe teren, după care a fost urcat pe targă de medici şi urcat în ambulanţă. Jucătorul celor de la Poli Iaşi a fost surprins cu o mască de oxigen.

După ce Luca Mihai a fost urcat în ambulanţă, Ovidiu Haţegan a luat şi decizia din teren în ceea ce îl priveşte pe Homawoo. Centralul din Arad i-a arătat cartonaşul galben jucătorului de la Dinamo, lucru care i-a şocat pe cei de pe banca lui Poli Iaşi.

Uimiţi de decizia arbitrului, cei din staff-ul moldovenilor au încercat să primească explicaţii. Marius Onofraş a fost cu stăpânit cu greu chiar de antrenorul Tony Da Silva. Chiar dacă a fost mai calm, antrenorul ieşenilor le-a arătat obrazul oficialilor.

Echipele de start în Dinamo – Poli Iaşi

Dinamo: A. Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – De Moura, Pavici, Gnahore, Amzăr – Abdallah, Goncalo, Politic. Rezerve: Răilean, Costin, Ie, Grigore, Bordușanu, Iglesias, Roșu, D. Irimia, Milanov, Neagu, Bani, Selmani. Antrenor: Zeljko Kopic.

Poli Iași: Lung – Samayoa, Bouhenna, Garobbio – Todoroski, Roman, Bordeianu, Mihai, Ispas – Bettaieb, Buș. Rezerve: Ailenei, Martac, Katanec, Fl. Ilie, Itu, Jatoba, Ștefanovici, Gheorghiță, Harrison, Saghiri, Allanzinho, Kabran. Antrenor: Tony da Silva.

Tony Da Silva, dezamăgit înaintea meciului că tribunele vor fi goale

Vom lupta să câștigăm. Știm că e un meci foarte important, dar nu e decisiv. Băieții s-au pregătit foarte bine. Știm că Dinamo, o echipă de tradiție, e puternică acasă. Din păcate, nu vor fi spectatori, lucru care mie nu-mi place. Pentru ei vor fi două lucruri – nu vor avea spectatori să împingă echipa, dar nu au nici presiune. Cu tot respectul pentru Dinamo, nu ne interesează de ei, ne interesează doar de noi”, a declarat Tony da Silva la o conferinţă de presă.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și