Închide meniul

Primele plecări de la Rapid după umilinţa cu CFR Cluj! Dan Şucu a luat o decizie radicală!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 aprilie 2024, 21:55

Reclamă
Primele plecări de la Rapid după umilinţa cu CFR Cluj! Dan Şucu a luat o decizie radicală!

Primele plecări de la Rapid după umilinţa cu CFR Cluj! Dan Şucu a luat o decizie radicală!

Dan Şucu şi Daniel Niculae / Hepta

S-a aflat care sunt primele plecări de la Rapid după umilinţa cu CFR Cluj! Cristiano Bergodi rămâne momentan în funcţia de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a hotărât însă să acţioneze după ce giuleştenii au fost învinşi cu 4-1 acasă de CFR Cluj. Damjan Djokovic şi Alexandru Albu nu vor mai continua la Rapid din sezonul viitor.

Primele plecări de la Rapid după umilinţa cu CFR Cluj! Dan Şucu a luat o decizie radicală!

Potrivit fanatik.ro, lucrurile se vor schimba la Rapid. Giuleştenii au început catastrofal play-off-ul, cu 3 înfrângeri din 3 partide disputate.

Dan Şucu este extrem de nemulţumit. În afară de plecările lui Djokovic şi Albu, Daniel Niculae a primit o nouă funcţie în club.

Preşedintele giuleştenilor va fi şi director sportiv al clubului. El va participa la antrenamente şi va încerca să contribuie la îmbunătăţirea atmosferei în cadrul lotului.

Reclamă

În ceea ce îi priveşte pe Albu şi Djokovic, ei ar fi istorie de la finalul sezonului. Albu îşi încheie contractul cu Rapid în această vară, iar el nu va fi prelungit. În ceea ce îl priveşte pe Djokovic, lui i se va rezilia înţelegerea.

Adus de la FCSB, Djokovic are contract până în iunie 2025 cu Rapid, dar, potrivit sursei citate, Dan Şucu vrea să renunţe la el.

„Trebuie să înțeleagă! Nu au ce căuta!” Daniel Niculae anunță schimbări majore la Rapid, după umilința cu CFR Cluj

Președintele Daniel Niculae a anunțat schimbări majore la Rapid, după umilința cu CFR Cluj. Oficialul a transmis mesajul important prin intermediul unui comunicat oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a fost distrusă în Giulești de CFR Cluj. Echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut meciul din etapa a 3-a a playoff-ului cu scorul de 1-4. Partida a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Daniel Niculae a anunțat faptul că, din acest moment, se va implica în proporție de 100% la Rapid, nu doar în activitatea sportivă, cât și în cea decizională. Oficialul din Giulești a spus că toată lumea e vinovată pentru eșecul de pe Giulești și că oamenii care nu sunt 100% dedicați nu au ce căuta în cadrul clubului.

„Ieri (n.r. sâmbătă) am avut parte de o zi tristă, așa cum nu credeam că vom avea la startul acestui play-off.

Am pornit cu speranțe mari, mai ales după victoria cu FCSB, din ultima etapă a sezonului regular, însă fotbalul poate să-ți ofere momente de euforie, urmate de perioade foarte grele, în care nimic nu îți iese.

Daniel Niculae: „Mă voi implica 100% doar pe partea sportivă”

Toate părțile implicate au partea lor de vină pentru anumite decizii luate, atât stafful tehnic, cât și jucătorii. Aceștia trebuie să ințeleagă că cine nu are dorința și atitudine nu are ce cauta la Rapid.

Cariera de fotbalist este scurtă, însă trebuie să fie plina de implicare, 24 din 24, nu doar câte două ore pe zi, la antrenamente. La Rapid nu ne dorim jucători plafonați.

Aici vrem jucatori care își doresc să performeze pentru a merge și mai sus! Fotbalul înseamnă pasiune, obsesie, nu este ca orice altă meserie. Trebuie să dai totul pentru a performa!

Reclamă

Perioada următoare este foarte importantă, astfel încât mă voi implica 100% doar pe partea sportivă și voi decide cine va continua alături de noi în actualul sezon, dar și în stagiunea viitoare, fie că este vorba de stafful tehnic sau de jucători.

Rapid este un club ce îți oferă satisfacții imense, dar trebuie să îi oferi toată dedicarea, iar zecile de mii de suporteri ce vin meci de meci pe stadion trebuie să vadă implicare totală!”, a transmis Daniel Niculae, prin intermediul unui comunicat.

Dan Şucu a spus cine sunt vinovaţii pentru situaţia grea în care a ajuns Rapidul

”Deocamdată nu pot să dau vina doar pe Cristiano Bergodi. Mi se pare că unii jucători se simt prea confortabil cu situația pe care o au la echipă, sunt prea relaxați, prea deconectați. O să discute președintele cu ei și sper să înțeleagă că nu e acceptabil așa ceva la Rapid.

Cel mai probabil o să treacă pe banca de rezerve cu această atitudine. Eu n-am pretenția că mă pricep la fotbal și chiar nu pot să înțeleg ce se întâmplă. Dar în acest moment nu luăm în calcul schimbarea antrenorului, pentru că nu mi se pare că acolo ar fi problema, ci la jucători”, a declarat Dan Șucu pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și