Închide meniul

Dan Şucu a spus cine sunt vinovaţii pentru situaţia grea în care a ajuns Rapidul: „Sper să înţeleagă că nu e acceptabil aşa ceva”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 aprilie 2024, 18:41

Reclamă
Dan Şucu a spus cine sunt vinovaţii pentru situaţia grea în care a ajuns Rapidul: „Sper să înţeleagă că nu e acceptabil aşa ceva

Dan Şucu a spus cine sunt vinovaţii pentru situaţia grea în care a ajuns Rapidul

Dan Şucu şi Victor Angelescu / Hepta

Dan Şucu a spus cine sunt vinovaţii pentru situaţia grea în care a ajuns Rapidul! Patronul giuleştenilor consideră că jucătorii „alb-vişinii” sunt principalii responsabili pentru ce se întâmplă la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şucu a decis să îi acorde în continuare credit lui Cristiano Bergodi. Rapid a fost umilită acasă, 1-4, cu CFR Cluj. Giuleştenii au 3 înfrângeri în tot atâtea partide disputate în play-off.

Dan Şucu a spus cine sunt vinovaţii pentru situaţia grea în care a ajuns Rapidul: „Sper să înţeleagă că nu e acceptabil aşa ceva”

Deocamdată nu pot să dau vina doar pe Cristiano Bergodi. Mi se pare că unii jucători se simt prea confortabil cu situația pe care o au la echipă, sunt prea relaxați, prea deconectați. O să discute președintele cu ei și sper să înțeleagă că nu e acceptabil așa ceva la Rapid.

Cel mai probabil o să treacă pe banca de rezerve cu această atitudine. Eu n-am pretenția că mă pricep la fotbal și chiar nu pot să înțeleg ce se întâmplă. Dar în acest moment nu luăm în calcul schimbarea antrenorului, pentru că nu mi se pare că acolo ar fi problema, ci la jucători”, a declarat Dan Șucu pentru gsp.ro.

Cristiano Bergodi, băgat în şedinţă de urgenţă de Dan Şucu şi Victor Angelescu!

Cristiano Bergodi a fost băgat în şedinţă de urgenţă de Dan Şucu şi Victor Angelescu. După această şedinţă, Dan Şucu a avut o primă reacţie şi a anunţat că Bergodi rămâne antrenorul Rapidului.

Reclamă

„Cristiano Bergodi este și rămâne antrenorul Rapidului. Nu e în primul rând o problemă pură 100% din punct de vedere al antrenorului, cât o problemă a unora dintre jucători, care nu mai arată în ultima perioadă mentalitate.

Care au o atitudine de blazare față de Rapid, față de culorile rapidiste, față de suporteri, în ciuda condițiilor ideale pe care le au asigurate la clubul nostru.

Veți vedea foarte repede măsurile pe care le vom lua în acest sens”, declara, anterior, Dan Șucu pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Prima reacţie a lui Bergodi după ce fanii i-au cerut demisia

Cristiano Bergodi a oferit prima reacţie după umilinţa din derby-ul cu CFR Cluj, meci în care suporterii Rapidului i-au cerut demisia. Bergodi a fost extrem de nervos la interviuri.

„Nu mai e nimic de spus. Din păcate, a fost o primă repriză de coşmar şi nu mai putem spune nimic. Ne-au dat 4 goluri. Când primeşti două goluri în minutul 7, jucătoriii au căzut psihic. Din păcate, sunt greşeli. La pauză ar fi trebuit să fie schimbaţi toţi, nu doar jucătorii, şi antrenorii. Nu sunt vinovaţi doar cei care au ieşit. Toţi sunt vinovaţi pentru asta. E normal ca suporterii ca suporterii sunt supăraţi. Normal că se iau de antrenor. Au sprijinit echipa până la finalul meciului. Normal că antrenorul este principalul vinovat.

Analiza o fac după meciuri. Sunt exigent în ceea ce mă priveşte. Nu pot să spun ceva la cald. Nu cunosc termenul de fermitate. Patronul poate să spună orice, nu ştiu la ceea ce se referă. Nu pot să răspund la întrebarea asta. Nu eu trebuie să spun dacă trebuie să fiu demis sau să îmi dau demisia. Prima repriză a fost de coşmar. O să fie o evaluare şi sunt conducătorii care pot face asta. Ne pare foarte rău de acest lucru, era o echipă care a dispărut după meciul cu FCSB. Nu e uşor pentru un antrenor după acest scor. Lupta continuă pentru obiectivul 1-3. Vom lupta în continuare”, a spus Cristiano Bergodi după umilinţa cu CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și