Închide meniul
EXCLUSIV

Primul club care îi spune “pas” lui Mirel Rădoi, după despărțirea de Universitatea Craiova: “Stă în stradă și trebuie să vin eu cu autobuzul?”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 decembrie 2022, 14:24

Primul club care îi spune “pas” lui Mirel Rădoi, după despărțirea de Universitatea Craiova: “Stă în stradă și trebuie să vin eu cu autobuzul?”

Mirel Rădoi și-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi și-a dat demisia de la Universitatea Craiova / Hepta

FC Botoșani e primul club care îi spune “pas” lui Mirel Rădoi, după despărțirea de Universitatea Craiova. Valeriu Iftime, patronul clubului moldovean, a anunțat că, la ora actuală, antrenorul de 41 de ani nu reprezintă o variantă pentru banca sa tehnică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoșani traversează o perioadă horror. Formația moldoveană a fost “desființată” de Farul, scor 0-8, în ultima etapă din Liga 1 și s-a “prăbușit” până pe locul 12.

Primul club care îi spune “pas” lui Mirel Rădoi, după despărțirea de Universitatea Craiova

După despărțirea de Mihai Teja, Iftime l-a instalat la cârma Botoșaniului pe Mihai Ciobanu, un nume mai puțin cunoscut la nivelul Ligii 1.

Întrebat dacă se gândește să-l aducă pe Mirel Rădoi în Moldova, finanțatorul lui FC Botoșani a avut un răspuns savuros și, în același timp, categoric, cu care a îndepărtat orice dubiu.

“(N.r. – Mirel Rădoi, care era visul dumneavoastră, puteți să-l luați) Ce înseamnă că pot să-l iau? Mirel stă în stradă și trebuie să vin eu cu un autobuz să-l iau?

Reclamă

Nu are echipă, acum, dar o să își găsească ușor, că nu e greu să îți găsești echipă în Liga 1. (N.r. – Rădoi reprezintă o variantă pentru FC Botoșani?) Nu! Nu acum”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Mihai Rotaru s-a hotărât! Corneliu Papură e antrenorul pe care îl vrea în iarnă la Universitatea Craiova

Din informațiile Antena Sport, Mihai Rotaru se gândește să-l readucă pe Corneliu Papură la prima echipă. În prezent, antrenorul de 49 de ani se află la echipa secundă a Universității Craiova.

Papură reprezintă o variantă la îndemână pentru Rotaru, care poate umple golul lăsat de Mirel Rădoi cel puțin până la finalul sezonului. La vară, Rotaru va forța aducerea lui Marius Șumudică. Contractul lui “Șumi” cu Al-Raed expiră la finalul stagiunii, iar următorul pas ar putea fi chiar pe “Ion Oblemenco”.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul Universității Craiova și-ar dori să-l aducă pe Șumudică încă de acum, însă consideră că salariul de 20.000 de euro cerut de fostul atacant al Rapidului nu se justifică pentru situația actuală a echipei oltene.

Corneliu Papură se pregătește pentru al 4-lea mandat la Universitatea Craiova

Rotaru și-a pierdut, în mare parte, speranțele pentru lupta la titlu, motiv pentru care preferă să economisească bani până în vară, când va putea începe un proiect de la 0, la început de sezon, cu Marius Șumudică la cârmă.

“Noi acum suntem într-o situație în care nu avem voie să vorbim despre obiectiv”, a răspuns Mihai Rotaru, la sport.ro, când a fost întrebat despre titlul din Liga 1.

Până atunci, Mihai Rotaru ar urma să se bazeze pe serviciile lui Corneliu Papură, cel care a mai antrenat Universitatea Craiova în 3 mandate: aprilie – august 2015, ianuarie – mai 2020 și noiembrie 2020 – ianuarie 2021.

Soluția respectivă l-ar scuti pe Rotaru de un efort financiar uriaș, ținând cont că salariul lui Papură ar fi de numai 4.000 de euro, de 5 ori mai mic decât cel al lui Marius Șumudică.

Între timp, până la instalarea lui Corneliu Papură, banca Universității Craiova va fi ocupată de interimarii Dragoș Bon și Ionuț Stancu. Cei doi vor pregăti formația olteană în ultimele două partide ale anului, cu CS Mioveni și Chindia.

Reclamă
Recomandări
  • Primul club care îi spune “pas” lui Mirel Rădoi, după despărțirea de Universitatea Craiova
  • “Stă în stradă și trebuie să vin eu cu autobuzul?”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și