Închide meniul

Primul jucător anunţat de Gigi Becali că poate să plece de la FCSB, după intrarea în vacanţă. Îi scade şi preţul!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 decembrie 2022, 23:30

Primul jucător anunţat de Gigi Becali că poate să plece de la FCSB, după intrarea în vacanţă. Îi scade şi preţul!

Gigi Beclai poate da o lovitură pe piaţa transferurilor

Hepta

Primul jucător anunţat de Gigi Becali că poate să plece, după FCSB – FC Botoşani, scor 1-0, meci din etapa a 21-a a Ligii 1. Patronul vicecampioanei României nu mai stă pe gânduri şi este gata să renunţe la Malcom Edjouma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul francez în vârstă de 26 de ani a fost titular pe Arena Naţională, dar a fost schimbat cu Florinel Coman în minutul 78. „Mbappe de România” chiar a marcat golul victoriei.

Primul jucător anunţat de Gigi Becali că poate să plece, după FCSB – FC Botoşani 1-0

Edjouma este dorit de MOL Fehervar, echipă din prima ligă din Ungaria. Maghiarii au făcut o ofertă de 1 milion de euro, dar Gigi Becali a cerut mai mult. Acum, latifundiarul din Pipera îşi reduce pretenţiile financiare numai pentru a-l vinde.

Poate să plece Malcom dacă îi dau banii ungurii pe care îi vrea el. Din cei care au jucat în primul 11 nu mai are nimeni, în afară Rusu, dar şi el şi-a făcut treaba. Şi azi a dat un cap. A participat la gol, a pasat cu capul la Coman, eu lui Rusu îi mulţumesc, nu am nimic de comentat despre el.

Nu am unde să aduc. Pentru că dacă vin Olaru şi cu Compagno, deja avem o problemă cine să stea pe bancă. Ori Cordea ori David Miculescu. Miculescu nu va mai lipsi, mie nu îmi displace, e fotbalist de rasă. (n.r. forma slabă a lui Cordea) Aşa sunt jucătorii români, îmi rău să spun asta.

Reclamă

Coman putea să fie mare de tot, Cordea cum l-am lăudat, cum nu mai e concentrat şi se mulţumeşte cu puţin. Pe Coman trebuia să iau 30-40 de milioane, să joace la cluburile mari„, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Edjouma a înscris 3 goluri în 16 meciuri din această ediţie a Ligii 1. Un milion de euro este cota lui de piaţă, potrivit Transfermarkt.ro.

“Te-au afectat criticile lui Gigi Becali?” Malcom Edjouma, răspuns fabulos

Malcom Edjouma, răspuns fabulos când a fost întrebat despre criticile lui Gigi Becali. Mijlocaşul de la FCSB a spus că nu a auzit şi nu ştie să fi fost criticat de patron.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am văzut, nu ştiu (n.r. – despre criticile lui Gigi Becali). Nu ştiu. Eu nu am vorbit cu nimeni despre transfer. Sunt de un sezon jumate aici. Sunt fericit aici”, a declarat Edjouma la începutul acestei luni.

FCSB – FC Botoşani 1-0

Titularizat din nou între buturi, Andrei Vlad a avut o evoluţie de senzaţie. A avut o dublă intervenţie miraculoasă într-un moment extrem de important. A scos şuturile lui Şeroni şi Roman. L a numai câteva secunde distanţă, Octavian Popescu l-a servit ideal pe Florinel Coman, iar „Mbappe de România” a deschis scorul. Coman a înscris, în minutul 78, al treilea său gol stagional.

Trei minute mai târziu, Sadiku i-a lăsat pe moldoveni în inferioritate numerică. A primit al doilea cartonaş galben şi a spulberat şansele lui FC Botoşani de a pleca cu vreun punct de pe Arena Naţională.

FCSB a câştigat cu 1-0 şi a urcat pe podiumul Ligii 1. Are 38 de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de Rapid şi Universitatea Craiova. FC Botoşani a rămas pe locul 13, cu 21 de puncte. Jucătorii lui Flavius Stoican au rămas fără victorie în Liga 1 din luna octombrie.

FC Botoşani a suferit a trei înfrângere, în această lună, cu FCSB. Sunt probleme mari pentru echipa lui Valeriu Iftime.

FCSB: A. Vlad – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Şut, Edjouma (Coman ’64) – Cordea (Omrani ’46), Miculescu (Rusu ’53), Oct. Popescu (Nikolov ’88). Antrenor: Leonard Strizu

FC Botoşani: Pap – Sno (Patache ’72), Sadiku, Şeroni, Ţigănaşu – A. Ivanov (Petkovski ’88), Zabou (Tîrcoveanu ’89), Dican – Mailat (Boli 83), M. Roman, Dragu (Pinson ’73). Antrenor: Flavius Stoican

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și