Închide meniul

„Te-au afectat criticile lui Gigi Becali?” Malcom Edjouma, răspuns fabulos. A fost genial şi când a vorbit despre transferul la MOL Vidi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 decembrie 2022, 21:28

„Te-au afectat criticile lui Gigi Becali? Malcom Edjouma, răspuns fabulos. A fost genial şi când a vorbit despre transferul la MOL Vidi

Malcom Edjouma pleacă de la FCSB

Malcom Edjouma, bucurie după marcarea unui gol / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Malcom Edjouma, răspuns fabulos când a fost întrebat despre criticile lui Gigi Becali. Mijlocaşul de la FCSB a spus că nu a auzit şi nu ştie să fi fost criticat de patron.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Edjouma s-a ferit să vorbească şi despre posibilul transfer de la FCSB la MOL Vidi.

Malcom Edjouma, răspuns fabulos când a fost întrebat de criticile lui Gigi Becali

„Nu am văzut, nu ştiu (n.r. – despre criticile lui Gigi Becali). Nu ştiu. Eu nu am vorbit cu nimeni despre transfer. Sunt de un sezon jumate aici. Sunt fericit aici”, a spus Edjouma la digisport.ro, care s-a referit şi la partida de la Botoşani.

A fost un meci dificil, dar am reuşit să câştigăm şi suntem concentraţi pentru meciul următor. E normal pentru că am fost la Botoşani în anii trecuţi şi a fost dificil pentru mine să mă bucur. Eu cred că nu am avut un start bun de sezon. Trebuie să fim mai eficienţi şi în apărare şi în atac„, a mai spus Edjouma.

Malcom Edjouma, ofertă de la MOL Vidi

Gigi Becali a dezvăluit că Malcom Edjouma a avut ofertă din Ungaria.

Reclamă

„Este o ofertă şi pentru Şut, şi pentru Cordea din America. Şi pentru Malcom Edjouma din Ungaria. Pentru Şut avem ofertă din Turcia. Din Ungaria este oferta de la MOL Vidi. Din America nu ştiu echipa a lui Cordea. De Şut am aflat din presa turcă. Am zis că pe trei milioane îl dau.

Să dea Dumnezeu să îmi dea nişte bani. Pe urmă îi dau şi eu mai departe, că aşa trebuie făcut”, spunea Gigi Becali la sport.ro.

Gigi Becali l-a dat de gol pe Malcom Edjouma: „Doctorul a zis că poate, el a zis că nu”

Gigi Becali l-a dat de gol pe Malcom Edjouma, mijlocaşul pe care îl compara cu Paul Pogba şi pe care spera să obţină milioane de euro. Patronul lui FCSB a dezvăluit de ce francezul în vârstă de 26 de ani nu a fost nici măcar în lot în FCSB – Rapid, scor 3-1, în etapa a 17-a a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Nici fostul favorit al lui Becali din defensivă, Joyskim Dawa, nu a fost în lotul lui Mihai Pintilii. Şi acesta ar fi acuzat probleme medicale.

Ce să mă surprindă? Au avut probleme medicale. Dawa oricum nu era titular, Edjouma ar fi fost, dar nu a vrut să joace, nu a fost în lot. Doctorul a zis că poate, el a zis că nu. Bine, mă, dacă nu poți”, a declarat Gigi Becali.

Şi starul cu care a fost comparat Malcom Edjouma, Paul Pogba, a fost în centrul mai multor momente controversate la Manchester United. „Am avut multe probleme în Manchester, cum ar fi accidentările, mulți antrenori schimbați și poziția din teren”, spunea Pogba înainte să revină la Juventus. S-a accidentat însă grav şi va rata Campionatul Mondial.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și