Închide meniul

Primul titular, OUT de la FCSB, după înfrângerea cu Farul! Gigi Becali nici nu vrea să mai audă de el

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 ianuarie 2023, 7:55

Primul titular, OUT de la FCSB, după înfrângerea cu Farul! Gigi Becali nici nu vrea să mai audă de el

Marian Iancu apreciază strategia lui Gigi Becali de a interveni peste antrenorii de la FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Primul titular care va fi OUT de la FCSB, după înfrângerea cu Farul este Joyskim Dawa. Gigi Becali vrea să-l dea afară, după ce ultima gafă l-a convins că nu e de nivelul vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, cartonașul roșu încasat de Dawa după o greșeală uriașă a fundașului a dus la o criză de nervi a lui Gigi Becali, care îl consideră principalul vinovat pentru eșecul în fața nașului Gică Hagi.

În minutul 90, FCSB conducea cu 2-1, un rezultat care o aducea în lupta pentru titlu, mai ales că etapa următoare urmează duelul cu CFR. A urmat faultul de roșu făcut de Dawa asupra lui Denis Alibec și totul s-a schimbat.

Primul titular, OUT de la FCSB, după înfrângerea cu Farul

Farul a egalat în minutul 90+5, după un autogol, și a dat și lovitura pe Arena Națională, un minut mai târziu, după golul norocos marcat de Borza. Echipa lui Gigi Becali iese fără niciun punct după duelul cu Farul, iar Gigi dă vina pe camerunez.

Becali s-a săturat de greșelile jucătorului cotat la 800.000 de euro și, chiar dacă e o decizie venită la nervi, e hotărât să îl dea afară de la FCSB. Asta după ce în trecut, îi lua apărarea în fața tuturor, după meciuri chiar mai slabe decât cel cu Farul.

Reclamă

”Presa îl critică pe Dawa, dar eu văd în el un fundaș mare! N-ai cum să treci de el. Am făcut un cuplu de fundași centrali ce n-am mai avut de la Ghionea și Goian! Dacă eu vreau, el (n.r. – Dawa) joacă! E jucătorul principal al echipei”, zicea Becali, la începutul sezonului, la Pro Arena.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Joyskim Dawa, după Anderlecht – FCSB 2-2

Gigi Becali l-a făcut praf pe Joyskim Dawa, după Anderlecht – FCSB 2-2. A fost prima dată când finanțatorul roș-albaștrilor și-a pierdut cumpătul în ceea ce-l privește pe jucătorul venit de la FC Botoșani. Se întâmpla la începutul lui noiembrie 2022.

„M-am convins și eu acum de Dawa. I-am luat tot timpul apărarea. În seara asta m-am convins. Mi-a plăcut în primele meciuri. După ce are statut de vedetă, nu se mai concentrează. Înseamnă că e chestiune de concentrare și nu se mai concentrează la maximum”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec, în al nouălea cer după FCSB – Farul 2-3

Denis Alibec a dezvăluit că le-a transmis colegilor de pe teren că Farul va câștiga duelul cu FCSB. Asta chiar imediat după eliminarea lui Dawa, venită în minutul 90, atunci când roș-albaștrii erau în avantaj, 2-1.

„Nu-mi vine să cred că am întors meciul. După eliminarea lui Dawa, le-am spus Haideți că-i batem! De asta e frumos fotbalul și suntem bucuroși că am câștigat. De foarte mult timp n-am mai trăit așa ceva, de când eram la Astra în 2016. Nu am cuvinte. După acel 0-3 cu CFR Cluj, e bine că am avut tăria să revenim în această seară, mai ales de la 1-2. Sunt mândru de jucătorii tineri și de echipa noastră.

Îl știu pe Târnoavnu de la națională, el pleacă la loviturile libere, așa că am dat pe colțul lui să n-o vadă. Eram într-o perioadă foarte proastă. În unele momente chiar nu mai aveam speranțe că ne putem reveni la jocul care ne-a adus aici. Dar suntem bucuroși că am câștigat și că suntem momentan pe primul loc. Dacă avem spiritul din această seară și nu cel din meciul cu CFR, cred că ne putem bate la campionat”, a declarat Denis Alibec după meci.

În minutul 90+4 scorul era 2-1 pentru FCSB și meciul se îndrepta către o victorie a roș-albaștrilor. Farul a produs însă o revenire de senzație și pleacă cu toate cele 3 puncte din derby-ul cu vicecampioana României.

În prelungiri Farul a mizat totul pe cartea atacului, iar forcing-ul a dat roade. În minutul 90+5 defensiva FCSB a cedat, iar Târnovanu și-a dat autogol, în urma unei confuzii generale în apărarea vicecampioanei.

Un minut mai târziu, după un atac orchestrat de Denis Alibec, mingea a ajuns la Sebastian Borza, iar fundașul de 17 ani a înscris frumos cu un șut la colțul lung, producând stupoare pe Arena Națională. Într-un interval de doar un minut, Farul a întors scorul și a câștigat derby-ul cu FCSB.

Reclamă
Recomandări
  • FCSB – Farul 2-3
  • Joyskim Dawa a fost eliminat când FCSB conducea cu 2-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și