Închide meniul

Primul meci la care a fost delegat Istvan Kovacs, după EURO 2024. Decizia luată de CCA

Alex Ioniță Publicat: 14 iulie 2024, 14:29

Reclamă
Primul meci la care a fost delegat Istvan Kovacs, după EURO 2024. Decizia luată de CCA

Primul meci la care a fost delegat Istvan Kovacs, după EURO 2024

Istvan Kovacs / Profimedia Images

Acesta este primul meci din Liga 1 la care a fost delegat Istvan Kovacs, după EURO 2024. Oficialii CCA au făcut anunțul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kovacs a oficializat două partide de la turneul final din Germania. Este vorba despre partidele Slovenia – Serbia și Cehia – Turcia, ambele din faza grupelor. De notat este faptul că românul nu a fost delegat de UEFA la nicio partidă din fazele eliminatorii.

Primul meci la care a fost delegat Istvan Kovacs, după EURO 2024

După aventura de la turneul final din Germania, CCA l-a delegat pe Istvan Kovacs la partida dintre Petrolul Ploiești și Gloria Buzău, din prima etapă a noului sezon de Liga 1.

Centralul din Carei va fi ajutat de tușierii Marius Badea și Lucian Rusandru. În camera VAR se vor afla Florin Andrei și Mircea Orbuleț. Observatorii partidei vor fi Irina Mîrț și Eduard Alexandru.

Duelul din prima etapă a noului sezon de Liga 1 va avea loc luni, de la ora 21:30, pe stadionul„ Ilie Oană” din Ploiești și va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Istvan Kovacs a fost făcut praf după Cehia – Turcia, la EURO 2024

Căpitanul Cehiei s-a năpustit asupra lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a acordat 19 cartonașe în timpul meciului Cehia – Turcia, scor 1-2. Tomas Soucek nu a mai rezistat și a izbucnit la adresa „centralului”.

Cehia a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 20, după ce Barak a primit 2 cartonașe galbene și a fost eliminat. După fluierul final a fost haos pe teren și se putea lăsa cu o bătaie generală. Chory a văzut „roșu” direct, iar Soucek cartonaș galben. A fost avertizat și Guler de la turci.

„Este un lucru grozav că arbitrii vorbesc doar cu căpitanii. Dar am avut o discuție cu căpitanul Turciei, la final, și am convenit că acest arbitru a fost atât de îngâmfat încât nici nu a vrut să discute cu căpitanii. El a vrut să fie omul meciului, ceea ce e regretabil.

Reclamă

Este păcat, dar nu este vorba doar de asta. Nu am rezolvat bine situațiile la ambele goluri și acolo se decid jocurile.

(Reporter: În Premier League probabil ești obișnuit cu alte arbitraje…) Am fost surprins să văd cât de diferite au fost toate deciziile luate în acest meci. De fiecare dată când turcii cădeau la pământ era fault… e clar când văd că se fluieră totul. Am auzit că golul lui Kuchta trebuia validat. Poate cineva va crede că ne căutăm scuze, dar sunt momente care afectează întregul meci„, a declarat Tomas Soucek, potrivit isport.cz.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și