Închide meniul
Foto

Primul transfer al iernii pentru Dinamo i-a fost adversar lui Ronaldo, dar nu a mai jucat de luni bune: „Şi-a ruinat cariera”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 ianuarie 2024, 23:41

Primul transfer al iernii pentru Dinamo i-a fost adversar lui Ronaldo, dar nu a mai jucat de luni bune: „Şi-a ruinat cariera”

Primul transfer al iernii pentru Dinamo i-a fost adversar lui Ronaldo

Cristiano Ronaldo, duelându-se cu Darko Velkovski / Profimedia Images

Dinamo a anunţat miercuri că a rezolvat transferul fundaşului central Darko Velkovski (28 de ani), internaţional al Macedoniei de Nord. Primul transfer al iernii pentru Dinamo i-a fost adversar direct lui Ronaldo în finala barajului pentru Campionatul Mondial din 2022, dar era fără înţelegere de pe 31 august, atunci când s-a despărţit de Al-Ettifaq.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un jurnalist nord-macedonean, Filip Mishov, a catalogat scurta aventură a lui Velkovski în Arabia Saudită drept una „dezastruoasă”.

Primul transfer al iernii pentru Dinamo i-a fost adversar lui Ronaldo, dar nu a mai jucat de luni bune

Velkovski a părăsit în august 2022 formaţia croată Rijeka pentru a da curs ofertei din Arabia Saudită. A evoluat în doar 15 meciuri până când la Al-Ettifaq a fost instalat antrenor Steven Gerrard.

Gerrard l-a trimis la echipa a doua pe Velkovski, notează gsp.ro, iar macedoneanul şi-a reziliat ulterior înţelegerea cu formaţia saudită.

Scurta aventură a lui Velkovski în Arabia Saudită a fost dezastruoasă. Nici nu a făcut o avere și nici nu a jucat mai deloc, ruinându-și cariera! În același timp, evoluțiile lui la echipa națională au fost îngrozitoare, astfel că îi va fi greu să-și găsească echipă. Să părăsească Europa pentru Al Ettifaq a fost o decizie absolut teribilă”, a scris jurnalistul Filip Mishov despre perioada petrecută de Velkovski în Arabia Saudită.

Reclamă

Darko Velkovski l-a marcat pe Cristiano Ronaldo în finala barajului pentru Campionatul Mondial din 2022 din Qatar, câştigat de Argentina lui Lionel Messi. Portugalia a învins-o pe Macedonia de Nord cu 2-0, cele două goluri ale meciului fiind marcate de jucătorul lui Manchester United, Bruno Fernandes (minutele 32 şi 65). Velkovski a fost integralist în acel meci.

Dinamo a realizat primul transfer al iernii! Un jucător care a evoluat la EURO 2020 a semnat cu „roş-albii”!

Dinamo a realizat primul transfer al iernii! Echipa antrenată de croatul Zeljko Kopic l-a convins pe macedoneanul Darko Velkovski să semneze.

Velkovski a venit la Dinamo ca jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de echipa saudită Al-Ettifaq în vara anului trecut. Velkovski este un jucător important pentru naţionala Macedoniei de Nord. El a evoluat cu această naţională la EURO 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Bine ai venit, Darko Velkovski!

Fundașul central Darko Velkovski, 28 de ani, este noul jucător al clubului nostru. Internațional al Macedoniei de Nord, Velkovki a mai evoluat în carieră pentru Rabotnicki, Vardar, Rijeka și Al-Ettifaq. Velkovski are 48 de selecții pentru naționala Macedoniei de Nord, pentru care a încris trei goluri și a evoluat în toate cele trei partide disputate la Euro 2020.

Velkovski se va alătura lotului pregătit de Željko Kopić în cantonamentul din Antalya”, a transmis Dinamo, pe contul său oficial de Facebook.

Jucătorul macedonean este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.8 milioane de euro. Cea mai ridicată cotă a lui este 2.3 milioane de euro, atinsă în decembrie 2022.

5 jucători pleacă de la Dinamo! Zeljko Kopic continuă curăţenia de iarnă: „Trebuie să-și găsească echipe”

5 jucători pleacă de la Dinamo! Antrenorul „câinilor” a anunţat numele fotbaliştilor care nu vor merge în cantonamentul lui Dinamo şi nu vor mai continua la „alb-roşii”.

Este vorba despre Cătălin Țîră, la care Dinamo a renunţat deja, Filip Dujmovic, Iulian Roșu, Deniz Giafer și Valentin Borcea.

Începem pregătirea cu 22 de jucători. După cum știți deja, Cătălin Țîră nu mai este la echipă. Îi urez toate cele bune. De asemenea, Dujmovic și Iulian Roșu nu vor merge cu noi în cantonament, pentru că, din punctul meu de vedere, ei trebuie să-și găsească echipe la care să aibă mai multe șanse să prindă minute și să-și demonstreze calitățile.

Reclamă

Pentru Giafer și Borcea vom încerca să găsim soluții bune pentru a-i împrumuta. Sunt jucători tineri și vreau să-i văd la lucru meci de meci”, a declarat, într-o conferinţă de presă, antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și