Închide meniul

5 jucători pleacă de la Dinamo! Zeljko Kopic continuă curăţenia de iarnă: „Trebuie să-și găsească echipe”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 ianuarie 2024, 19:41

Reclamă
5 jucători pleacă de la Dinamo! Zeljko Kopic continuă curăţenia de iarnă: „Trebuie să-și găsească echipe

5 jucători pleacă de la Dinamo! Zeljko Kopic continuă curăţenia de iarnă

Antrenorul lui Dinamo, în timpul unui meci / Profimedia Images

5 jucători pleacă de la Dinamo! Antrenorul „câinilor” a anunţat numele fotbaliştilor care nu vor merge în cantonamentul lui Dinamo şi nu vor mai continua la „alb-roşii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Cătălin Țîră, la care Dinamo a renunţat deja, Filip Dujmovic, Iulian Roșu, Deniz Giafer și Valentin Borcea.

5 jucători pleacă de la Dinamo!

Începem pregătirea cu 22 de jucători. După cum știți deja, Cătălin Țîră nu mai este la echipă. Îi urez toate cele bune. De asemenea, Dujmovic și Iulian Roșu nu vor merge cu noi în cantonament, pentru că, din punctul meu de vedere, ei trebuie să-și găsească echipe la care să aibă mai multe șanse să prindă minute și să-și demonstreze calitățile.

Pentru Giafer și Borcea vom încerca să găsim soluții bune pentru a-i împrumuta. Sunt jucători tineri și vreau să-i văd la lucru meci de meci”, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic.

Răspunsul dat de antrenorul lui Dinamo la întrebarea dacă va fi un miracol salvarea de la retrogradare

Antrenorul „câinilor” a fost întrebat de jurnalişti, la conferinţa de presă, dacă ar fi un miracol salvarea de la retrogradare, în cazul în care se va întâmpla acest lucru.

Reclamă

”Nu-mi place să vorbesc de miracole. Situația este în mâinile noastre și mai sunt destul meciuri până la finele sezonului. Dacă muncești din greu ca să obții acel ceva în care crezi, vei obține, cu o echipă unită. Și vom rămâne în prima ligă.

Da! Este o luptă pentru supraviețuire. OK, jucătorii au avut o lungă perioadă fără victorie în campionat, atunci apare neîncrederea în forțele proprii, în echipă, nu poți oferi un fotbal bun din cauza presiunii care crește și poate deveni insuportabilă.

Dar jucătorii au pasiune, au înțeles cine e Dinamo, că are istorie și merită tot ceea ce e mai bun. Cred că ei sunt gata de luptă și să dea totul pentru Dinamo”, a declarat Zeljko Kopic.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo e pe locul 15 în Liga 1, direct retrogradabil, în acest moment. „Alb-roşiii” au doar 16 puncte acumulate în 21 de meciuri, cu 7 mai puţine decât ocupanta locului 14, Poli Iaşi.

Ce a spus Ronaldo Deaconu despre transferul la Dinamo! Mijlocaşul este pe lista de achiziţii a „câinilor”

Ronaldo Deaconu, mijlocaşul lui Korona Kielce, a rupt tăcerea după ce s-a aflat că e pe lista de achiziţii a „câinilor”. Iată ce a spus Ronaldo Deaconu despre transferul la Dinamo.

Mijlocaşul de 26 de ani le-a transmis suporterilor „alb-roşiilor” că Dinamo e echipa lui de suflet. Cu toate acestea, e puţin sceptic că o astfel de mutare s-ar putea concretiza.

Dinamo este și va rămâne în sufletul meu, sunt suporterul lor. Chiar dacă unii oameni din fotbal îmi spun că nu este bine să declar asta, sunt asumat, sunt conștient că este posibil să-mi închidă uși la unele cluburi din România.

Nu știu ce să zic despre transfer, Dinamo negociază deja cu doi mijlocași ofensivi de picior stâng. Nu am mai văzut la nicio echipă să fie 3 astfel de jucători, cred că i-aș încurca.

Sunt doi jucători foarte buni, Djokovic și Rotariu, ca suporter m-aș bucura dacă ar veni, dar este și ciudat, pentru că Dinamo vrea să ia doi fcsbiști care să o ajute să se salveze de la retrogradare”, a declarat Ronaldo Deaconu pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și