Închide meniul

Primul transfer anunţat de Gigi Becali după UTA – FCSB 2-1: „Trebuie!”. Decizia luată în miez de noapte

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 august 2023, 8:30

Reclamă
Primul transfer anunţat de Gigi Becali după UTA – FCSB 2-1: „Trebuie!. Decizia luată în miez de noapte

Un fost campion cu FCSB, semnal de alarmă pentru Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Primul transfer anunţat de Gigi Becali după meciul UTA – FCSB, scor 2-1, din etapa a 7-a a Ligii 1. Patronul vicecampioanei României mută rapid şi caută să facă o mutare importantă la capătul primei înfrângeri suferite de roş-albaştrii în această ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali îşi doreşte să aducă de urgenţă un atacant de bandă dreaptă. Totul după ce l-a vândut pe Andrei Cordea la arabii de la Al-Tai, în schimbul a 1.315.000 de euro. Dezamăgit de Miculescu şi Octavian Popescu, latifundiarul din Pipera mută pe piaţa transferurilor.

Primul transfer anunţat de Gigi Becali după UTA – FCSB 2-1

Marius Ştefănescu este fotbalistul pentru care insistă finanţatorul FCSB-ului. E de aşteptat să înceapă un nou asalt spre şefii lui Sepsi.

Trebuie să luăm un atacat în dreapta pentru că Tavi și Miculescu nu fac față. O să vedem acum. Mâine ne consultăm să găsim un atacant în dreapta. Tavi a pierdut toate mingile. A avut și aia să dea la poartă și a dat la mișto. Trebuie să luăm un atacant în drepta.

Acum mi-a părut rău că l-am vândut pe Cordea. Eu i-am vândut şi din cauza lor. Că le pierde pe toate… cum să îl joci pe Cordea. Eu am vândut, dar îmi plăcea de Cordea. Nu ai cum să îl compari cu Tavi Popescu„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Oficialii covăsneni sunt gata să-l lase să plece pe Ştefănescu, dacă vor primi 1 milion de euro în schimbul lui. Au refuzat deja mai multe oferte şi au anunţat că nu sunt dispuşi să mai negocieze până în iarnă.

Dan Șucu nu renunță la transferul lui Marius Ștefănescu

Dan Șucu a dezvăluit că a purtat negocieri cu oficialii de la Sepsi, în vederea transferului lui Marius Ștefănescu. Acționarul de la Rapid a dezvăluit că oferta sa este mai mică decât cea făcută de Gigi Becali.

Nu este vorba despre o licitație. Noi am făcut primii oferta pentru Ștefănescu. Am înțeles că domnul Gigi Becali a oferit acum ceva mai mult, dar deocamdată Sepsi nu vrea să se despartă de jucător.

Reclamă 4 / 0/3

Domnul Laszlo Dioszegi a anunțat că va decide abia după returul cu Bodo/Glimt din play-off-ull Conference League.

Părerea mea este că, la oferte sensibil apropiate, cei care îl dau pe Ștefănescu ar trebui să ia în considerare că jucătorului i-ar fi mult mai bine să fie antrenat de Cristiano Bergodi, care și-l dorește mult și care îl cunoaște foarte bine.

Vom vedea ce va fi, dar cred că oferta noastră rămâne una de luat în seamă. Sper să nu fim doar a doua opțiune”, a declarat Dan Șucu, conform gsp.ro.

UTA Arad i-a administrat prima înfrângere FCSB-ului

Meciul de la Arad a început bine pentru FCSB, care a avut ocazie în minutul 3 şi a deschis scorul prin Florinel Coman în minutul 4. În minutul 9 Olaru a ratat o ocazie uriaşă şi, din acel moment, soarta partidei s-a înclinat în favoarea gazdelor, care au dominat copios liderul din Superligă. Pantea a comis henţ în careu şi arbitrul a acordat un penalti controversat în minutul 13, iar Fabry a transformat în minutul 18, egalând. În minutul 45+4 Alexandru Pantea a primit al doilea galben şi a fost eliminat. În minutul 60 gazdele au trecut în avantaj, prin golul lui Cooper, iar Chiricheş s-a accidentat şi a fost înlocuit. Dezastrul bucureştenilor a fost completat de cartonaşul roşu primit de Florinel Coman, în minutul 83. FCSB a pierdut cu 1-2 la Arad, dar rămâne pe primul loc în clasament, iar UTA, cu 7 puncte, este pe locul 12.

UTA ARAD: Fl. Iacob – D. Rodrigues, Stolnik, I. Markov, Aly Abeid – Fabry (Holst 90), Marku, Freitas (Carp 79) – R. Pop (C. Mihai 90), Cooper (Vucenovic 64), Stahl (D. Dumitraşcu 79). ANTRENOR: Mircea Rednic

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş (Ngezana 77), Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Djokovic (V. Creţu 77) – Miculescu (Oct. Popescu 46), Compagno (Radaslavescu 69), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Stahl 13, Freitas 67, Stolnik 75, F. Iacob 86, Aly Abeid 86 / Pantea 17, 45+4, Compagno 63, Fl. Coman 75, 83

Reclamă

Cartonaşe roşii: Alexandru Pantea (FCSB) min. 45+4

Arbitri: George Cătălin Găman – Adrian Popescu, Raul Ghiciulescu – Marius Omuţ

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs – Viorel Flueran

Observator: Marcel Savaniu

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și