Închide meniul

Primul transfer de la FCSB, din această vară! Anunţul lui Mihai Stoica: „E aproape făcut! Şi-a dat cuvântul!”

Viviana Moraru Publicat: 6 iunie 2023, 23:31

Primul transfer de la FCSB, din această vară! Anunţul lui Mihai Stoica: „E aproape făcut! Şi-a dat cuvântul!

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Adi Popa

Mihai Stoica, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

  • Mihai Stoica a anunţat ce jucător este aproape să semneze cu FCSB
  • Cu cine poartă negocieri avansate Gigi Becali

S-a aflat care va fi primul transfer de la FCSB, din această vară. Mihai Stoica a dezvăluit că Damjan Djokovic este aproape de a semna contractul cu roş-albaştrii. MM susţine că mijlocaşul croat i-a dat asigurări lui Gigi Becali că va veni la echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic este jucătorul pentru care insistă Gigi Becali. Mihai Stoica a dezvăluit că patronul de la FCSB va avea o altă viziune pentru linia mediană a roş-albaştilor, în sezonul viitor.

Primul transfer de la FCSB, din această vară, anunţat de Mihai Stoica

Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali poartă negocieri cu Damjan Djokovic, iar mijlocaşul se pare că este tot mai aproape să semneze cu formaţia vicecampioană. MM a avut doar cuvinte de laudă pentru mijlocaşul croat, care a în trecut a evoluat şi pentru CFR Cluj.

Reclamă

De asemenea, managerul general de la FCSB a mai dezvăluit că Gigi Becali nu se va opri aici, şi va mai face transferuri la FCSB, deoarece vrea să construiască o echipă pentru grupele Conference League, şi o alta pentru meciurile din campionat.

„Deci Gigi… Noi am jucat aşa, cu Şut, Olaru şi Edjouma. Variante la Ejdouma şi Olaru erau Tavi, improvizaţie, Oaidă şi Nikolov. Gigi a zis <<Vreau alt gen de jucător. Îl vreau pe Djokovic. Nu-l vreau pe Nikolov, îl vreau pe Djokovic>>.

Reclamă

E un alt tip de jucător, care a jucat la echipe care joacă diferit faţă de ce jucăm noi. E un jucător foarte bun, indiscutabil. Până la 33 de ani a schimbat multe echipe, a fost titular la toate echipele la care a fost. Djokovic a jucat peste tot, în Serie B, în Turcia.

Nu ştiu dacă se face, că Gigi vorbeşte cu el. Bănuiesc că se face (n.r. – transferul) dacă Djokovic şi-a dat cuvântul. Aşa înţeleg, că e aproape făcut.

Nu ştiu cum se va plia la noi, dar te poţi duce în Europa să te baţi cu el în grupele Conference League. Gigi vrea două garnituri, pentru campionat şi Europa. Cum făcea Petrescu, aşa vrea şi Gigi să facă. Nu e grabă, pe 15-16 iulie e meci în campionat”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a făcut anunţul despre transferul lui Damjan Djokovic

Gigi Becali a făcut anunţul despre transferul lui Damjan Djokovic la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că cerinţele salariale ale mijlocaşului croat nu sunt foarte mari.

„Tată, eu decid cu transferurile, dar nu o să mă vedeți pe mine că o stau de dimineață până seara pe telefoane să vorbesc eu personal cu jucătorii pe care eu îi vreau la FCSB. Eu am și alte afaceri de făcut. Trebuie să produc bani, că nu îmi dă nimeni din cer saci cu bani.

De asta am oameni în club, dar și pe lângă mine, să se ocupe și ei de treburile astea cu jucătorii care vin și care pleacă, iar apoi e normal că eu sunt cel care decide. Și în plus de asta, vă spun sincer că nici nu mă grăbesc. Au intrat cumva zilele în sac? Dacă e să îl facem pe Djokovic, îl vom face.

Nu mi-a cerut o sumă exagerat de mare la salariu, nu e nici una mică, să spunem că e OK momentan. Acum vom vedea și în zilele următoare cum vor decurge lucrurile. Dar o să mai discutăm, că am înțeles că o să vină băiatul zilele astea la București și o să vorbesc și cu el față în față. Aveți și voi răbdare”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”