Închide meniul

Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2024, 8:14

Reclamă
Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație

Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali

Dan Petrescu, în timpul unui interviu / Captură Youtube

Au apărut detalii despre primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj. „Bursucul” a revenit în Gruia și începe deja asaltul spre câștigarea celui de-al șaselea trofeu al Ligii 1. Și-a stabilit deja prioritățile din perioada de mercato și vrea să bată palma cu un atacant care este într-o formă de senzație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu e gata să facă „revoluție” în lotul CFR-ului și are mână liberă de la Neluțu Varga. Se anunță schimbări uriașe, actualii jucători primind deja un ultimatum de la noul antrenor. „Toţi jucătorii trebuie să ştie că nimeni nu are postul asigurat„, a fost avertismentul lui Petrescu.

Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj

Potrivit gsp.ro, Pavol Safranko este pe lista priorităților lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Atacantul de 29 de ani al lui Sepsi tocmai a „demolat-o” de unul singur pe echipa lui Gică Hagi. A avut nevoie de 33 de minute pentru a înscrie un hat-trick împotriva Farului.

Atacantul slovac are o cotă de piață de 850.000 de euro și nu duce lipsă de oferte. În cele 44 de meciuri din acest sezon a înscris 8 goluri și a oferit 2 pase decisive.  Contractul lui cu Sepsi va expira pe 30 iunie, deci poate ajunge gratis la CFR Cluj.

Safranko s-a întors în urmă cu doi ani la Sepsi, după un sezon petrecut în Africa de Sud. Sundowns plătise 700.000 de euro în conturile echipei din Sfântu Gheorghe. În momentul în care a decis să se întoarcă la Sepsi, Safranko a refuzat oferta primită de la Gigi Becali. Acesta îl dorea la FCSB.

Reclamă

Am discutat cu domnul Mihai Stoica. Și vreau să transmit că apreciez interesul lui FCSB, unul dintre cele mai mari cluburi din România„, spunea atunci Safranko, pentru sursa citată anterior.

Marius Ștefănescu, hat-trick împotriva lui Gică Hagi

Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 2 la Ovidiu, după ce Marius Ştefănescu l-a deschis perfect pe Pavol Safranko şi acesta a marcat pe lângă Buzbuchi. Safranko a recidivat înscriind în minutul 23, profitând de o greşeală a lui Dragoş Nedelcu. Tot Safranko a stabilit scorul primei reprize în minutul 34. Până la finalul primei reprize arbitrul Cojocaru a întrerupt meciul timp de aproape trei minute, pentru scandări xenofobe ale galeriei Farului.

Pe teren, replica gazdelor a fost aproape inexistentă, doar Louis Munteanu trimiţând în bară, în minutul 60. Marius Ştefănescu a lovit şi el bara, un minut mai târziu, pentru ca în minutul 69 Cosmin Matei să pună pe tabelă un incredibil 4-0. Diogo Queiros a trimis o pasă spre propriul portar, Marius Ştefănescu a recuperat balonul şi a pasat pentru Cosmin Matei, care a înscris. Rezultatul final a fost stabilit de Mihai Popescu, acesta înscriind golul de onoare al gazdelor.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi s-a impus la un scor pe care puţină lume îl aştepta şi este pe locul 5, cu 31 de puncte. Farul stă la mâna rezultatelor în lupta pentru locul secund. Elevii lui Hagi au 35 de puncte şi ocupă locul 4, la două puncte distanţă de echipele de pe locurile 2 şi 3, care au un meci mai puţin.

FARUL: Buzbuchi – M. Popescu, Larie (D. Sîrbu 37), K. Boli, D. Kiki (Benchaib 50) – Vînă, D. Nedelcu (Diogo Queiros 50), Grameni – M. Grigoryan, L. Munteanu, Rivaldinho (C. Ganea 50). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

SEPSI: Niczuly – Renţa (Batzula 71), D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu – Kallaku, Alimi (Debeljuh 77), K. Varga (R. Varga 77) – M. Ştefănescu (Kocsis 90), Safranko, C. Matei (Aganovic 71). ANTRENOR: Bernd Storck

Cartonaşe galbene: D. Nedelcu 45+2, Benchaib 64 / K. Varga 12, Kallaku 65, Safranko 81

Arbitri: Adrian Cojocaru – Mircea Grigoriu, Alexandru Vişan – Bogdan Dumitrache

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Romică Bîrdeş

Observator: Adrian Comănescu

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Gol anulat cu VAR pentru oaspeţi! Duel „încins” pentru Liga 1! 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 a fost în AntenaPLAY. Programul complet Vezi toate știrile
Citește și