Închide meniul

Primul transfer făcut de Craiova lui Mititelu pentru noul sezon din Liga 1! Oltenii au semnat cu un mijlocaş ghanez de 20 de ani

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2023, 19:45

Reclamă
Primul transfer făcut de Craiova lui Mititelu pentru noul sezon din Liga 1! Oltenii au semnat cu un mijlocaş ghanez de 20 de ani

Adrian Mititelu, reacţie savuroasă după ce a anunţat că Nicolo Napoli nu va mai continua la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Hepta

S-a aflat care este primul transfer făcut de Craiova lui Mititelu pentru noul sezon din Liga 1. Este vorba despre un mijlocaş ghanez de 20 de ani. Moses Abbey a semnat cu FC U Craiova 1948 şi aşteaptă să debuteze sub comanda lui Nicolo Napoli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moses Abbey s-a remarcat în Serie D. A reuşit 9 goluri şi 7 pase decisive pentru Ravenna. Mijlocaşul ofensiv are 1.64 metri şi are o cotă de piaţă de 100.000 de euro potrivit transfermarkt.com.

Primul transfer făcut de Craiova lui Mititelu pentru noul sezon din Liga 1

Fotbal Club Universitatea 1948 anunță faptul că mijlocașul ofensiv Moses Abbey, în vârstă de 20 ani, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până la finalul următorului sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă trei ani.

Tânărul jucător ghanez, de picior stâng, care poate juca fie număr 8, fie număr 7, a evoluat în acest sezon pentru formația italiană Ravenna, din al patrulea eșalon.

Agil, cu o capacitate mare de efort, Abbey este unul dintre cei mai prolifici jucători ai lui Ravenna în 2022/23, reușind să înscrie de nouă ori și să ofere șapte pase de gol în 34 apariții.

Reclamă

Născut în Accra, capitala republicii Ghana, micuțul mijlocaș a jucat numai în Italia pentru echipele Rende Calcio și Ravenna FC. Totuși, mijlocașul a fost monitorizat o perioadă de timp de formația din capitala Italiei, AS Roma.

Acesta a debutat în fotbalul profesionist în urmă cu doi ani, pe vremea când evolua pentru Rende Calcio, la vârsta de 18 ani și 6 luni, într-o partidă câștigată de echipa sa împotriva celor de la Città di Avireale, scor 1-0.

Micuțul ghanez se va alătură echipei din momentul în care perioada de transferuri se va deschide. Mult succes în tricoul alb-albastru, Moses!„, a fost comunicatul oferit de FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3

După primele şase etape din play-out, FC U Craiova 1948 este pe primul loc. Are 31 de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de Petrolul. Pentru alb-albaştri urmează meciul din deplasare cu Hermannstadt.

Marcel Pușcaș, fericit după Universitatea Craiova – FCSB 1-2

Președintele de la FC U Craiova a fost bucuros că rivala din oraş a pierdut derby-ul cu FCSB. Consideră că înfrângerea celor de la Universitatea Craiova a avut implicații divine.

Cred că i-a pedepsit Dumnezeu. Eram în stare să-mi pun mașina la bătaie înaintea meciului când am văzut spectacolul. Eram 100% că vor pierde. Dumnezeu e sus și vede, în ciuda faptului că unii cred sau nu! Ori atunci când minți, că acei jucători mari, cu mulți sunt chiar prieten, când afirmi că ei au participat în urmă cu 40 de ani la un meci, când tu ai fost înființat în 2013, în urmă cu zece ani… Ai 30 de ani lipsă din buletin!

Te-ai născut acum zece ani și spui că ești același de acum 40 de ani?! Și palmaresul nu e la tine, atenție! Când lucrurile astea se petrec cu orice preț, toată lumea se bucură, dar tot aceeași oameni ajung să înjure echipa.

Poate fi și festivismul ăsta un motiv pentru ratarea lui Ivan. Are un număr suficient de jocuri, este în plină maturitate sportivă, are 26 de ani. Nu cred că te mai aia pe tine la un penalty. Penalty-ul lui Ivan mi s-a părut drăguț”, a declarat Marcel Pușcaș, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și