Închide meniul

Marcel Pușcaș, fericit după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „I-a pedepsit Dumnezeu! Ai 30 de ani lipsă din buletin!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 1 mai 2023, 20:34

Marcel Pușcaș, fericit după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: I-a pedepsit Dumnezeu! Ai 30 de ani lipsă din buletin!”

Marcel Pușcaș, fericit după Universitatea Craiova - FCSB 1-2

Marcel Pușcaș / Hepta

Marcel Pușcaș s-a declarat fericit după Universitatea Craiova – FCSB 1-2, partidă din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1! Oficialul celor de la FC U Craiova susține că era ferm convins de faptul că formația antrenată de Eugen Neagoe va pierde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a beneficiat de două penalty-uri în derby-ul cu FCSB, însă numai unul a fost transformat în gol de olteni. Andrei Ivan a ratat prima lovitură de pedeapsă, în timp ce a doua a fost executată de Elvir Koljic, care a trimis mingea în plasă.

Marcel Pușcaș, fericit după Universitatea Craiova – FCSB 1-2

Președintele FC U Craiova consideră că înfrângerea celor de la Universitatea Craiova a avut implicații divine.

„Cred că i-a pedepsit Dumnezeu. Eram în stare să-mi pun mașina la bătaie înaintea meciului când am văzut spectacolul. Eram 100% că vor pierde. Dumnezeu e sus și vede, în ciuda faptului că unii cred sau nu! Ori atunci când minți, că acei jucători mari, cu mulți sunt chiar prieten, când afirmi că ei au participat în urmă cu 40 de ani la un meci, când tu ai fost înființat în 2013, în urmă cu zece ani… Ai 30 de ani lipsă din buletin!

Te-ai născut acum zece ani și spui că ești același de acum 40 de ani?! Și palmaresul nu e la tine, atenție! Când lucrurile astea se petrec cu orice preț, toată lumea se bucură, dar tot aceeași oameni ajung să înjure echipa.

Reclamă

Poate fi și festivismul ăsta un motiv pentru ratarea lui Ivan. Are un număr suficient de jocuri, este în plină maturitate sportivă, are 26 de ani. Nu cred că te mai aia pe tine la un penalty. Penalty-ul lui Ivan mi s-a părut drăguț”, a declarat Marcel Pușcaș, pentru fanatik.ro.

Marcel Pușcaș: „Universitatea Craiova s-a bătut singură!”

„Se poate spune că Universitatea Craiova s-a bătut singură, Târnovanu a fost în formă bună. Singuri și-au făcut festivitatea și singuri s-au bătut pe teren.

Și nu e numai cazul de ieri. Cine vrea să facă festivism să facă după meci, să dea declarații pompoase după meci, nu înainte. Înnebunesc când văd poze, să ne vedem, nu suport. Am spectacolul meu, după spectacol mă aplauzi sau mă huidui, ai două variante. Dar după.

Reclamă 4 / 0/3

Jucam eu la Galați într-un Oțelul – Steaua pe gheață și a bătut Fane Petcu un 11 metri și până la minge a picat în fund. La Ivan ori e lipsă de concentrare, ori a fost prea încrezător în el. Și dacă vrea nu mai poate să repete o astfel de execuție de la 11 metri.

Meciul a fost slab. Am jucat fotbal până la 25 de ani când mi-am rupt piciorul, dar n-am ieșit în viața mea de pe teren accidentat decât atunci când am terminat cu fotbalul. Să pici de atâtea ori, să te schelălăi pe acolo, să te dai peste cap, să ridici mâinile în permanență la arbitru, faulturi banale…

Și ne mirăm că nu pot să joace Premier League? Cum să joace în Premier League? Ne uităm cu toții la Premier League, e cel mai bun fotbal din lume, vezi niște contre, niște bătăi, cad ăia, se ridică, o iau la goană, sprint, fără gesticulări la arbitru. Își văd de fotbal.

La noi cum îl atingi pe unul cum cade. Cum a fost la Compagno cu Silva. Practic ăla a pus talpa peste piciorul lui Compagno. Fault… Urât. Și apoi ne mirăm că nu joacă pe la Bordeuax și în alte părți”, a mai spus Marcel Pușcaș.

Recomandări
  • Marcel Pușcaș, fericit după Universitatea Craiova – FCSB 1-2
  • 62 de ani are Marcel Pușcaș

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
Vezi toate știrile
Citește și