Închide meniul

Primul transfer făcut de Mircea Rednic la UTA. Denis Dumitraşcu a fost alegerea „Puriului”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iunie 2023, 16:59

Reclamă
Primul transfer făcut de Mircea Rednic la UTA. Denis Dumitraşcu a fost alegerea „Puriului

Mircea Rednic, surprins de "antrenorul" Gigi Becali

Mircea Rednic, pe banca lui UTA / Profimediaimages

S-a oficializat primul transfer făcut de Mircea Rednic la UTA, după a obţinut salvarea de la retrogradare. Denis Dumitraşcu este jucătorul care a parafat o înţelegere cu arădenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani tocmai îşi încheiase înţelegerea cu Chindia Târgovişte, echipă pentru care a reuşit, în sezonul 2022-2023, o pasă decisivă în 37 de meciuri.

Denis Dumitraşcu, primul transfer făcut de Mircea Rednic la UTA

Denis Dumitraşcu a semnat astăzi cu UTA! Fotbalistul de picior stâng vine la gruparea roş-albă de la Chindia Târgovişte, acolo unde a evoluat în ultimul sezon. În carieră a mai trecut pe la CSM Râmnicu Vâlcea, FC Argeş şi Chindia Târgovişte.

Născut la 27 aprilie 1995, Dumitraşcu a evoluat pentru naţionalele de juniori U18 şi U19 ale României, iar în sezonul recent înceiat a adunat 37 de meciuri pentru Chindia Târgovişte. Bine ai venit, Denis!„, a fost comunicatul celor de la UTA.

Reclamă

Mircea Rednic a început o adevărată „revoluţie” în lotul arădenilor. Nu mai puţin de 14 jucători au plecat de la UTA. Roger Junio, Idriz Batha, Romario Benzar, Bautista Cascini, Dragoș Balauru, Haralambie Mociu, Mihai Dobrescu, Erico da Silva, Marko Vukcevic, Desley Ubbink, Paul Anton, Philip Otele, Salvatore Marrone și Willie Barbosa sunt jucătorii care nu vor mai îmbrăca tricoul alb-roşu.

Mircea Rednic a vrut să îl dea afară pe Claudiu Keşeru

Mircea Rednic a vrut să îl dea afară şi pe Claudiu Keşeru. Antrenorul lui UTA a avut parte de o surpriză atunci când a aflat ce contract are Keşeru cu gruparea arădeană.

Potrivit sport.ro, Claudiu Keşeru, în vârstă de 36 de ani, mai are un an de contract ca jucător cu UTA, dar şi alţi 3 ani de contract ca manager de club.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, Mircea Rednic nu a avut ce face şi a trebuit să îl păstreze în lot pe Claudiu Keşeru. Mircea Rednic mai are contract cu UTA Arad până în 2025. După salvarea de la retrogradare, Mircea Rednic a anunţat că el se va ocupa în întregime de lotul lui UTA.

Doar de mine depinde ce va fi legat de lot, altfel nu rămân. Mâine voi avea o discuție cu cei care termină contractul. Mai departe vom aduce cinci-șase jucători cu care am vorbit, mai trebuie doar să vină să semneze actele.

E vorba despre un fundaș dreapta, doi fundași centrali și doi atacanți. Nume nu vă pot da pentru că nu au semnat încă, dar mâine vom stabili când vin la Arad”, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă de după UTA – Gloria Buzău 5-1.

Luana Rednic a fost şi ea la meci. Mircea Rednic a spus că fiica lui i-a purtat noroc la jocul de baraj cu Gloria Buzău.

Luana mi-a adus noroc, a avut emoții mai mari decât mine. Eu cu toată lumea o să colaborez, UTA și minunații fani nu mai trebuie să treacă prin această situație. Nu fac promisiuni, dar obiectivul nu va fi salvarea de la retrogradare. Mi-a fost teamă, am zis că nu mai iau o echipă din mers, nepregătită de mine”, a mai spus Mircea Rednic în cadrul conferinţei de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și