Închide meniul

Primul transfer făcut de Nicolae Dică la FC U Craiova 1948: „Noua stâncă din apărarea echipei noastre!”

Alex Ioniță Publicat: 17 iulie 2023, 21:25

Reclamă
Primul transfer făcut de Nicolae Dică la FC U Craiova 1948: „Noua stâncă din apărarea echipei noastre!

Primul transfer făcut de Nicolae Dică la FC U Craiova 1948

Nicolae Dică a semnat cu CS Mioveni în luna ianuarie / Antena Sport

Primul transfer făcut de Nicolae Dică la FC U Craiova 1948. Echipa lui Adrian Mititelu a oficializat transferul unui fundaș, după numirea lui „Nick” pe banca tehnică a echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul a semnat cu echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, după ce, în a doua jumătate a sezonului trecut, a pregătit-o pe CS Mioveni, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a.

Primul transfer făcut de Nicolae Dică la FC U Craiova 1948. Adrian Mititelu i-a adus întăriri tehnicianului

Patronul celor de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, i-a adus lui Nicolae Dică primul transfer din mandatul său. Este vorba despre Leo Lacroix, un fundaș central în vârstă de 31 de ani. Anunțul transferului a fost făcut de către oficialii din Bănie, pe rețelele de socializare.

„FC U Craiova 1948 anunță faptul că fundașul central Léo Lacroix a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Născut în Laussane, noua stâncă din apărarea echipei noastre a bifat prezențe la echipe importante din Europa, cum ar fi: Sion, Saint-Éttiene, Basel sau Hamburg.
Fundașul cu dublă cetățenie, atât elvețiană, cât și braziliană, Léo a evoluat în ultimele două sezoane în Australia, pentru Western United, unde a înregistrat 51 prezențe și a marcat de 3 ori.

Reclamă

Lacroix a bifat, alături de Basel, 2 prezențe în Champions League și 10 prezențe în Europa League, cu Sion și Saint-Éttiene.

La finalul anului 2018, Lacroix a debutat în premieră pentru naționala Elveției, condusă la acel moment de Vladimir Petkovic, într-o partidă de verificare cu Qatar. Totuși, până să fi debutat la naționala mare, Léo bifase prezențe și pentru selecționatele U18, U19 și U21 ale Elveției.

Fundașul central va îmbrăca tricoul cu numărul 4 la Craiova.
Mult succes în tricoul alb-albastru, Lacroix!”, au postat oficialii echipei lui Adrian Mititelu, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față, noul jucător al celor de la FC U Craiova 1948 este cotat la 500.00 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Acesta a atins cea mai mare cotă de piață în anul 2017, atunci când evolua pentru St. Etienne. În acel moment, fotbalistul valora 3,5 milioane de euro.

Nicolae Dică a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu FC U Craiova 1948. Antrenorul a vorbit despre condițiile de la echipa din Bănie

Fostul antrenor al celor de la FCSB a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care a venit la echipa lui Adrian Mititelu este reprezentat de condițiile de la formație. Acesta a declarat că a fost plăcut surprins de lotul pus la dispoziție și a asigurat că patronul echipei i-a oferit libertate totală la cârma formației.

„Am venit cu mare drag la FCU. Mi-am dorit să antrenez această echipă pentru că văd în ea un lot foarte bun pentru Liga 1. Îmi doresc să facem performanță. Sunt condiții foarte bune, lotul este bun, de-asta am ales să vin la FCU.

Discuțiile avute azi cu domnul Mititelu mi-au dat încredere. Mi-a dat libertate să fac totul la această echipă. Asta nu înseamnă că nu voi avea comunicare cu dânsul. Eu comunic, îmi place să spun ce am de spus. Am mare încredere în ceea ce putem să facem. A trecut doar o etapă și cu siguranță vom arăta mai bine în viitor.

M-a sunat cineva din club azi dimineață. Am venit la Craiova, am avut această întâlnire de câteva ore. I-am spus dânsului ce îmi doresc să fac și a fost de acord. I-am spus cum văd fotbalul, ce vreau de la acești jucători.

Important este ca și atunci când pierzi să ieși cu capul sus de pe teren. Dânsul mi-a spus că am libertate totală să fac. E clar că ne dorim să fim în primele 6. Întotdeauna mi-am dorit să fiu sus. Vreau performanță, iar acest lot și aceste condiții mă obligă să fac performanță”, a spus „Nick”, la conferința de presă la care a fost prezentat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și