Închide meniul

Primul transfer pe care îl pregătește Gigi Becali în iarnă! Patronul FCSB plătește 300.000 de euro pentru golgheter-ul revelației din Liga 1

Cosmin Cioboată Publicat: 23 septembrie 2022, 8:57

Primul transfer pe care îl pregătește Gigi Becali în iarnă! Patronul FCSB plătește 300.000 de euro pentru golgheter-ul revelației din Liga 1

Gigi Becali a recunoscut ce le-a cerut jucătorilor la baza din Berceni. Mesaj uluitor transmis lui Octavian Popescu

Gigi Becali, într-o conferință de presă la Palat / Hepta

  • Primul transfer pe care îl pregătește Gigi Becali în iarnă
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Baba Alhassan (22 de ani) este primul transfer pe care îl pregătește Gigi Becali pentru perioada de mercato din iarnă. Potrivit Fanatik, golgheter-ul revelației sezonului din Liga 1, FC Hermannstadt, a intrat pe radarul patronului FCSB după prestațiile excelente din ultima vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul ghanez a marcat 6 goluri pentru sibieni, contribuind enorm la debutul fantastic de stagiune al trupei lui Marius Măldărășanu.

Baba Alhassan, primul transfer pe care îl pregătește Gigi Becali la FCSB în iarnă

Cu Alhassan într-o formă de vis, FC Hermannstadt a urcat până pe locul 3 în Liga 1, fiind singura echipă neînvinsă după primele 11 etape.

Reclamă

Gigi Becali continuă să caute întăriri pentru FCSB, deși a realizat 12 transferuri în fereastra de mercato recent încheiată. 5,2 milioane de euro a cheltuit finanțatorul roș-albaștrilor în această vară, însă jocul echipei continuă să “scârțâie”. Formația lui Nicolae Dică are un start de sezon de coșmar, ocupând abia locul 14, cu o singură victorie obținută în 8 partide disputate.

Becali este convins că Baba Alhassan poate un duce plus uriaș în jocul FCSB-ului. Mijlocașul din Ghana s-a dovedit a fi letal în multe partide disputate de FC Hermannstadt, iar latifundiarul din Pipera îl consideră înlocuitorul perfect pentru Malcom Edjouma, al cărui viitor la FCSB este incert.

Reclamă

Încă din această vară s-a vorbit despre o posibilă plecare a francezului în țara natală. 5 milioane de euro cere Gigi Becali în schimbul jucătorului adus de la FC Botoșani.

Gigi Becali trebuie să plătească 300.000 de euro pentru Baba Alhassan

În schimb, pentru transferul lui Baba Alhassan, Gigi Becali ar fi nevoit să scoată din buzunar numai 300.000 de euro, o sumă infimă prin comparație cu sumele cheltuite de patronul FCSB în ultima vreme pentru aducerea unor jucători precum Andrea Compagno sau David Miculescu.

FCSB va avea însă concurență pentru semnătura lui Alhassan. Sursa citată precizează că Universitatea Craiova s-a interesat, la rândul ei, de mijlocașul lui FC Hermannstadt la începutul acestei luni, însă Mihai Rotaru a refuzat pentru moment să achite suma de 300.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În același timp, există interes și din străinătate pentru Baba Alhassan. Albacete (Spania) şi Hapoel Beer Sheva (Israel) s-ar afla pe urmele ghanezului care a marcat 3 “duble” în noul sezon din Liga 1.

250.000 de euro este cota lui Alhassan, potrivit transfermarkt.com. El a mai jucat la echipa U19 a spaniolilor de la Real Valladolid, înainte să semneze cu FC Hermannstadt.

Nicolae Dică a dezvăluit că Gigi Becali îl sună după meciuri

Nicolae Dică a explicat că a fost contactat în mai multe rânduri de latifundiarul din Pipera după înfrângeri cu scopul de a-l încuraja.

“Dicanio” este conștient că sprijinul lui Gigi Becali este limitat și că echipa trebuie să înceapă să livreze rezultate bune și în campionat, pentru a-și asigura postul pe banca FCSB-ului.

„Nu, chiar m-am bucurat că, după jocuri, când sunt supărat, nervos, mă sună și mă încurajează. Sunt lucruri care contează pentru mine și m-am bucurat că m-a încurajat, are încredere că putem să ducem echipa sus în clasament.

Omul îți dă încredere, dar până la un moment dat. Dar e important că staff-ul are încrederea conducerii. Îmi doresc 100% să iau titlu, altfel nu veneam, nu?”, a spus Nicolae Dică, potrivit Digisport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu